Élvezze a víz fenntarthatóságát

Spóroljon vízet. Spóroljon energiát. Fordított erőforrások. Milyen zavaró és sötéten hangzik ez! A GROHE úttörő technológiái közül sok azonban bizonyítja, hogy a gyakorlati felelősségvállalás élénkítő lehet - nemcsak a környezet, hanem az Ön számára is.

Vállaljon felelősséget önként

Sustainability

Ebben a korban megengedhetjük magunknak, hogy ki nem használt víz literjeit felelőtlenül öntsük le a csatornába, például fogmosás közben? Manapság szerencsére nagy a tudatosságunk ezen elem értékes természetéről.

A Föld vízének csak három százaléka iható. A GROHE számára az energia és az erőforrások tudatos, gazdaságos felhasználása nemcsak kihívás, hanem egyben nagy öröm is. Ez az oka annak, hogy az összes feltaláló szellemünket a fenntartható rendszerek tökéletesítésére irányítjuk. Például, a GROHE EcoJoy™ technológiánk hosszú ideje sok szerelvényünk és zuhanyunk magától értetődő része. Ez segít a felhasznált víz 68%-ának megtakarításában - és ezt a neve is fémjelzi.

A GROHE természetesen nemcsak a fürdőszobában, hanem a konyhában is átalakítja az aktív környezettudatosságot olyan könnyedséget és kényelmet nyújtva, amellyel az ön lelkiismerete élhet. Most például könnyen pihenhet és élvezheti a luxust, amint forrásban levő vizet tud engedni közvetlenül a csapból. A GROHE Red®-nek köszönhetően kevesebb energiára van szüksége a nap végén, mint amikor a vizet hagyományos módon fűtik fel. A GROHE Blue® segítségével véglegesen elkényezteti Önt a hűtött, szénsavmentes víz és a frissítő szénsavas víz választása anélkül, hogy tehergépkocsinyi ásványvizes palackkal kellene utaznia otthonába, soha többé. Ily módon még azt az energiát is megtakaríthatja, amennyiben emeletre kellene felvinni őket.

GROHE Watercare®

GROHE WaterCare®

A GROHE WaterCare® egy ígéret, amelyet ügyfeleinkkel együtt vállalunk ennek az értékes természeti erőforrásnak a jövőbeni biztosítására. Ennek elérése érdekében a GROHE számos intézkedést hoz.

Az ügyfelek számára kifejlesztett termékek biztosítják a víz és energia gazdaságos felhasználását a kényelem feláldozása nélkül.

A magánháztartások vízfogyasztásának nagyjából kétharmada a WC-vel vagy piszoárral ellátott fürdőszobákból ered. A vízfogyasztás egyharmadát leöblítik a WC-vel. Modern szaniter technológia, például a kettős öblítési technológiánk, amellyel akár 50% -kal kevesebb vizet is használhat.

Fenntartható GROHE Technológia

GROHE EcoJoy

A GROHE EcoJoy™ technológia segít nekünk és megtartja ígéretünket, de ugyanakkor segíti a víz élvezetét is. Ez a technológia már sokféle szerelvényünkbe és zuhanyunkba be van építve. Minimalizálja a fogyasztást és maximalizálja a kényelmet.

Víztakarékos Fürdőszobai Technológia

További információt talál cégünk weboldalán