A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA - GROHE COLOR KOLLEKCIÓ

A GROHE gondosan gondozott szín- és felületválasztékot hozott létre a fürdőszoba összes érintési pontjára. Bármi legyen is az egyedi stílusa, a GROHE színei valósággá változtatják elképzelését, valódi következetességgel minden elemében, a csaptelepektől a zuhanyzókig, egészen a kiegészítők és az nyomólapok részletein át, így a rendszer teljesen zökkenőmentessé válik. Semmi sem marad

a véletlenre, és a választás teljesen Önön múlik, teljes szabadságot biztosítva egy olyan fürdőszoba kialakításához, amely könnyedén megtestesíti valódi Énjét.

GROHE PVD - PÁRATLAN, KEMÉNY ÉS KARCÁLLÓ

TARTÓS FELÜLETEK SZÉLES PALETTÁN, AZ ÉRTÉKES MATTTÓL A GYÉMÁNT CSILLOGÁSÚ FÉNYESIG

A GROHE csapok ugyanolyan szépen néznek ki évtizedekig, mint azon a napon, amikor először beleszerettek beléjük. Különleges sikerreceptünk a tartós felületminőségben rejlik. A GROHE a legmodernebb technológiát alkalmazza a kivételes minőségű befejezések biztosításához. A fizikai gőzfázisú leválasztási (PVD) folyamat biztosítja, hogy a felület összetétele háromszor keményebb legyen, csillogó arany vagy kifinomult rozsdamentes acél felületet eredményezve. Amellett, hogy keményebb, a felület tízszer jobban ellenáll a karcolásoknak is, így egy életen át dédelgethető.

CSÚCSKATEGÓRIÁS PVD TECHNOLÓGIÁNK ÚJ COLORS SZÍNEINKET KELTI ÉLETRE

TALÁLJA MEG TÖKÉLETES PÁROSÍTÁSÁT

A GROHE fürdőszobában semmi sem marad a véletlenre. Ezért hoztuk létre a Perfect Match-et (Tökéletes Párosítás) - hogy megtaláljuk a megfelelő csapot a megfelelő kerámiához. A GROHE saját tervezői több száz kombinációt teszteltek három kritérium alapján - esztétikai vonzerő, felhasználói kényelem és fröccsenésmentes működés. Olyan egyszerű, hogy csak egy egyszerű választást kell meghoznia - a tökéletes párosítás érdekében.

Találja meg Tökéletes Párosítását

Termékváltozatok