Bemutatóterem kereső
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Találja meg a tökéletes kombinációt a GROHE BEstMAtch-el!

Egy igény, sok választási lehetőség

Ha Ön valaha már keresett mosdótálat tudja: a választék óriási! Ehhez próbálja megtalálni a megjelenésében, és technikailag a legmegfelelőbb csaptelepet, és bizonyára ráeszmél, hogy a dolog meglehetősen bonyolult. A választás után könnyen juthat abba a helyzetbe, hogy elégedetlen az eredménnyel, mert vagy esztétikailag nem megfelelő, vagy a víz kicsap a mosdóból. Szóval hogyan tudja Ön egyszerűen megtalálni a választott mosdótálhoz a megfelelő csaptelepet?

az egyszerű megoldás: GROHE BestMatch

A Grohe most mindennél könnyebbé teszi Önnek a tökéletes kombináció megtalálását mosdótál, és csaptelep között a GROHE BestMatch-el, ami a weboldalon, illetve IOS & Android telefonon is elérhető. Nem érdekes, hogy Ön a kiválasztott mosdóhoz keres GROHE csaptelepet, vagy éppen fordítva, a Grohe BestMatch-el garantáltan megtalálja a megfelelő kombinációt.

iPad védjegyzett az Apple által, regisztrálva az USA-ban, és egyéb országokban. App Store az Apple szolgáltatási védjegye. Az Android és Google Play a Google Inc által jegyzett védjegy.

Keressen az otthonában, döntsön a boltban

A Grohe BestMatch-el könnyedén végignézheti az általunk már előre kipróbált számtalan kombinációt az otthonában ülve. Mit szólna egy ovális formához a Grohe Essence dizájnnal? Vagy esetleg egy szögletes formájú mosdó az elegáns Grohe Allure-el? Ön 6 meghatározó mosdó gyártó termékei közül valaszthat, és mellé széles választékban találja a GROHE mosdó csaptelepeit. Ön minden pillanatban biztos lehet abban, hogy az általunk már 1500 különböző kombinációt letesztelve, Önnek a legmegfelelőbb párosítást ajánljuk. Ön ezt lementheti számítógépén, kinyomtathatja, vagy akár megoszthatja barátaival, ismerőseivel. Ezek után könnyen kikérheti a családja, ismerősei, vagy esetleg a bolti értékesítő véleményét.

Duravit
Villeroy & Boch
Laufen
Allia Paris
Burgbad
lfö
Catalano
Keramag
Alape
Kolo
Sphinx
Pozzi ginori
HEWI
">

Bízzon a GROHE BestMatch-ben

A minőség a legfőbb GROHE érték. A híres GROHE laborban a GROHE BestMatch megalkotásakor a tapasztalt Grohe technikusok körültekintően megvizsgálták: Az adott párosítás technikailag megvalósítható? A víz kicsap vajon, amikor kezet mosunk? Magas fokú komfortot érzünk, amikor az adott kombinációt használjuk? Ezzel párhuzamosan minden ajánlott összeállítást a GROHE saját formatervezői csapata hitelesített, akik vezetője Paul Flowers. CSak és kizárólag az általuk engedélyezett kombináció ment át a vizsgán. Így Ön 100%-ban megbízhat a GROHE BestMatch eredményeiben!

Open GROHE BestMatch Website