Stop insuring. Start ensuring. Csökkentse a vízkárt a GROHE vízálló megoldásával! Nagyobb nyereség, elégedettebb ügyfelek.

VÁLLALKOZZON INNOVATÍVAN!

Biztonságot kínálunk Önnek, hogy elégedetté tehesse ügyfeleit és nyereségesen működjön. Ez az innovatív GROHE Sense Guard okos vízrendszer-vezérlő berendezésre épülő, teljeskörű szolgáltatással valósítható meg.

AKÁR 75%-KAL NÖVELHETI NYERESÉGESSÉGÉT

A GROHE Sense Guard még azelőtt észleli az elfolyó vizet, hogy az komolyabb kárt okozhatna. Ha kevesebb a költséges káresemény, az Ön vállalkozása sikeresebb lesz, mint valaha.

BIZTOSÍTSA MAGÁNAK ÜGYFELEI HŰSÉGÉT!

A GROHE Sense Guard révén Ön értékes biztonsági szolgáltatást kínálhat ügyfeleinek, és a vállalkozása egész tevékenységét kedvezőbben ítélik meg. Ha odafigyel ügyfelei igényeire, hűségesek maradnak a cégéhez.

8 HÉTEN BELÜL BEINDULHAT A SZOLGÁLTATÁS

Teljes lefedettséget biztosító hálózatunkon és partnereinken keresztül teljeskörű megoldást nyújtunk. Velünk együttműködve értéknövelt szolgáltatást kínálhatnak ügyfeleiknek.

HELLÓ, INNOVÁCIÓ!

Forduljon hozzánk kérdéseivel, javaslataival, kérjen részletesebb felvilágosítást, vagy személyes megbeszélést az insurer@grohe.com címen, vagy egyénileg a LinkedInen keresztül:

Christophe Soulard

Tovább a LinkedIn profilhoz

Ha szeretne rendszeresen tájékozódni a GROHE és a biztosítók közötti együttműködés legújabb híreiről, kövessen bennünket a LinkedInen:

KETYEGŐ IDŐZÍTETT BOMBA

A kényelmetlen igazság az, hogy a vízkár esetében nem az a kérdés, hogy bekövetkezik-e, hanem az, hogy mikor.

2.3 MILLIÁRD EURÓ…

... kártérítést fizettek ki a biztosítók vízkárok miatt, épületbiztosítás alapján. Ráadásul ez csak a németországi adat!

ÁTLAGOSAN 30 MÁSODPERCENKÉNT...

... elreped egy vízvezeték vagy vízzáró berendezés. Ez csak Németországban több mint egymillió vízkárral járó esetet jelent.

A 20 ÉVET SEM ÉRI EL...

... egy átlagos vízvezeték várható élettartama. Ha ez az idő letelik, rendkívüli mértékben megnő a vízkár bekövetkezésének veszélye.

MEGSZAKÍTJUK ADÁSUNKAT... A vízkár elsődleges oka a csőrepedés – ez teszi ki az összes eset 65%-át*. Ha pedig a cső törik, az sok pénzbe kerül. A GROHE Sense Guard érzékeli a csőrepedést, és automatikusan elzárja a vízellátást.

TÖBB MINT GONDOLNÁ... Egy csöpögő csap akár 11 ezer liter vízveszteséget is okozhat egy év alatt. Ez több mint 180 zuhanyzásra elég! A GROHE Sense Guard még a legkisebb vízveszteséget is észleli, így Ön intézkedhet a hiba kijavításáról.

KIS SZIVÁRGÁS – NAGY BAJ, a vízkárt az esetek 28%-ában szivárgó vízvezeték, vagy csöpögő csap, zuhany, WC okozza*. A hónapokig, sőt, akár évekig észrevétlenül szivárgó, kis repedések hatalmas károkat okozhatnak. A GROHE Sense Guard érzékeli az ilyen szivárgásokat, így Ön elejét veheti a kellemetlen helyzeteknek.

FAGYOS MEGLEPETÉS, Tartósan fagyos időszakok során a csővezeték elfagyhat. Ez különösen igaz a keveset használt, lakatlanul álló házakra. A GROHE Sense Guard méri a rendszer hőmérsékletét, és figyelmezteti Önt a fagyásveszélyre.

KEMÉNY ÜZLET

Az Ön vállalkozásának egyre nagyobb problémákkal kell szembenéznie. Ideje, hogy felvegye a kesztyűt!

NÖVEKVŐ VESZTESÉGEK

Az elmúlt 15 évben az egy káresetre jutó átlagos kifizetés összege 240%-kal emelkedett. A vízkárok miatt egyre növekvő költségeket az Önök nyereségessége is megsínyli.

KÖVETKEZMÉNYES KÁR

A vízkár helyrehozatala általában csak a kezdet – az összes költség 75%-át rendszerint a következményes kár teszi ki.

AZ ÜGYFELEK HŰSÉGE

A vízkár kizökkenti az Ön ügyfeleit megszokott életvitelükből. A kárigény elbírálása és a helyrehozatal során azt kockáztatja, hogy az ügyféllel fennálló üzleti viszonya megromlik.

EGYRE BONYOLULTABB RENDSZEREK

A digitalizáció és az innováció miatt egyre összetettebb „ökoszisztémák” alakulnak ki. Ügyelni kell azonban arra, hogy ezek továbbra is ügyfélközpontúak és könnyen megközelíthetőek legyenek.

EZ MINDENT MEGVÁLTOZTAT

A GROHE „vízálló”, teljeskörű szolgáltatást kínál, amely forradalmian új termékére, a GROHE Sense Guardra épül.

AZ INNOVÁCIÓ JOBB, MINT A FELÚJÍTÁS

A GROHE Sense Guarddal megelőzhető a költséges vízkár.

  • Észleli a csőtörést
  • Automatikusan elzárja a vízellátást
  • Észleli a csöpögő csapok által okozott veszteséget
  • Érzékeli a fagyásveszélyt
  • Észleli a vízáramlás szokatlan jellemzőit
Tudjon meg többet a GROHE Sense-ről és a GROHE Sense Guardról

AZ INNOVÁCIÓ SOSEM VOLT MÉG ENNYIRE EGYSZERŰ

A GROHE Sense Guard teljeskörű szolgáltatás, amelyet könnyűszerrel beépíthet a saját tevékenységébe.

FINANSZÍROZÁS

Partnereinken keresztül finanszírozási konstrukciókat is kínálunk.

KÉPZÉS

Online és személyes képzés a szerelők, értékesítési és műszaki munkatársak számára.

WEBÁRUHÁZ

Az Ön ügyfelei a webáruházunk kifejezetten az ő igényeik szerint átalakított változatából közvetlenül is megrendelhetik a termékeket.

FIZETÉS

Önnek csak azokért a szolgáltatáscsomagokért kell fizetnie, amelyekre valóban szüksége van.

API

Szabványos API-t és API stratégiát kínálunk Önöknek. Természetesen egyéni igények szerint kialakított API létrehozására is lehetőség van, amely minden tekintetben azt nyújtja, amire Önnek szüksége van.

Projektiroda (PMO)

Projektirodánk vállalja a vízkárral kapcsolatos ügyintézést, hogy Önnek csak saját üzleti tevékenységére kelljen figyelnie.

A MEGRENDELÉSEK TELJESÍTÉSÉNEK FOLYAMATA

Különféle logisztikai megoldásokat kínálunk, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt: ömlesztett szállítást (raklapon, kartondobozokban), vagy egyes termékek nagykereskedő raktárából közvetlenül (kiskereskedői közvetítéssel) a vásárlónak történő szállítását.

CO-MARKETING

Szolgáltatásokkal és anyagokkal segítjük a reklámozást: termékmintákkal, direct mail akciókkal, PR-ral, eladáshelyi reklámeszközökkel, prospektusokkal, vásárokkal, és még sok egyébbel.

BESZERELÉS

Vegye igénybe szakképzett szerelők szolgáltatásait, vagy alkalmazzon saját szerelőket.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ön dönti el, hogyan biztosítja az első szintű ügyfélszolgálatot. Igény szerint mi nyújtjuk a második szintűt, és automatikusan a harmadikat is.

CSATLAKOZZON AZ ÚJÍTÓKHOZ

Miért érdemes partnerként együttműködni a GROHE-val?

A VALÓDI NÉMET MINŐSÉGET KÉPVISELŐ GROHE a tökéletességre törekszik, legyen szó minőségről, formatervezésről vagy szolgáltatásról. Ez minden bizonnyal német műszaki örökségünknek köszönhető.

MŰSZAKI MEGOLDÁSOKKAL EGY JOBB VILÁGÉRT: A FORTUNE amerikai üzleti magazin a GROHE-t is beválasztotta – egyedüli német vállalatként – az 50 legjobb „világmegváltó” („Change the World”) minősítést kapott cég közé 2017-ben.

A VÍZ TISZTA ÖRÖME (PURE FREUDE AN WASSER), Évizedes tapasztalatokkal a háta mögött a GROHE minden évben új mércét állít fel a szaniter ágazatban – és azon kívül is.

KIVÁLÓSÁG A FORMATERVEZÉSBEN, Minden évben a kiválóságra törekszünk, és ennek meg is van az eredménye, a világ legtekintélyesebb formatervezési díjai, azaz az iF FORMATERVEZÉSI DÍJ, a Red Dot Award, és a Német Formatervezési Díj képében.

Partnerhálózatunk folyamatosan bővül.

VÁLTSUK VALÓRA!

Válassza ki az Önnek megfelelő üzleti modellt, és nyolc héten belül már be is léphet a piacra ezekkel a szolgáltatásokkal

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ ÜZLETI MODELLT

Beszéljük meg az Ön egyedi igényeit, és együtt megtaláljuk az ezeknek leginkább megfelelő üzleti modellt

REAKTÍV VAGY PROAKTÍV

Ön akár aktívan, megelőző jelleggel szeretné ajánlani a megoldást ügyfeleinek, vagy a már bekövetkezett vízkárra reagálni, mindenre megtaláljuk a legjobb megoldást.

MEGTÉRÜLÉS

Természetesen a befektetésnek meg kell térülnie. A megtérülési mutatóra vonatkozó számításainkban mindig megbízhat.

* Forrás: The ConsumerView, 2017. május, európai mennyiségi felmérés.