A GROHE-ról

Cégünk

A GROHE cég bemutatása

A GROHE cég a teljeskörű fürdőszobai és konyhai megoldások vezető világmárkája. A GROHE 2014 óta az innovatív szaniter berendezéseket és lakásfelszereléseket gyártó LIXIL céghez tartozó, kedvelt márkák táborát erősíti. Hogy valóban a víz tiszta örömét nyújthassa („Pure Freude an Wasser”), minden termék olyan márkaértékeket testesít meg, mint a minőség, a technológia, a dizájn és a fenntarthatóság.

A márka GROHE QuickFix és GROHE Professional termékcsaládja, valamint prémium almárkája, a GROHE SPA révén olyan termékmegoldásokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek könnyebbé és élvezetesebbé teszik az életet. Ezek mindegyikét úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a GROHE szakmai partnerei és differenciált célcsoportjaik egyedi igényeinek.

A márka egész tevékenysége a vízre épül, és ennek megfelelően erőforráskímélő értéklánccal járul hozzá a LIXIL felelősségvállalási stratégiájának megvalósításához: ennek elemei a szén-dioxid-semleges* gyártás, a felesleges műanyagok száműzése a termékek csomagolásából, valamint a víz- és energiatakarékos terméktechnológiák, mint amilyen a vízvisszaforgató GROHE Everstream zuhany.

GROHE X elnevezésű hibrid kommunikációs „ökoszisztémának” köszönhetően a márka új lendületet ad az iparágnak. A márka a márkaélmény-oldalon digitálisan, a németországi Hemerben található GROHE X márka- és kommunikációs élményközpontban fizikailag vagy hibrid módon, sőt, a több országot bejáró GROHE X kamionokkal turné keretében is összekapcsolja az embereket – ezzel is a LIXIL céljának megvalósításán dolgozik, hogy „valóban kényelmesebb, élhetőbb otthont teremtsen mindenkinek, mindenütt”.

*A CO2-kompenzációs programokat is figyelembe véve. Bővebb információ: grohe-x.com/sustainability

A LIXIL CSOPORT bemutatása

A LIXIL (TSE-kód: 5938) innovatív szaniterberendezéseket és lakásfelszereléseket gyárt, amelyek megoldást nyújtanak a hétköznapok problémáira, és valóban kényelmesebb, élhetőbb otthont teremtenek mindenkinek, mindenütt. Japán hagyományainkra támaszkodó csúcstechnológiánk és innovációnk jóvoltából a lakásba minőségileg újat hozó termékeket állíthatunk elő. De a LIXIL-t az teszi igazán különlegessé, ahogyan ezt megvalósítja: átgondolt formatervezéssel, vállalkozó szellemben, elköteleződve a felelős üzleti növekedés és amellett, hogy mindenki számára elérhetőbbé tegye ezeket a termékeket. Filozófiánk olyan, az ágazat legjobbjainak számító márkákban ölt testet, mint az INAX, a GROHE, az American Standard és a TOSTEM. Több mint 150 országban tevékenykedő körülbelül 55 000 munkatársunk büszke arra, hogy olyan termékeket készíthet, amelyek naponta milliárdnál is több ember életében vannak jelen. További információ: www.lixil.com

Márka értékeink

Quality, technology, design and sustainability. Four brand values that illustrate our commitment to creating exceptional experiences. We set our standards extremely high to ensure that every time you turn on a GROHE tap mixer or step into a GROHE shower you can feel the difference.

GROHE Headquarter in Düsseldorf

GROHE Group Website

Visit the GROHE Group website for facts and figures about the company as as well as information for Investors, Press, Supplier and International Project Planner.