<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE SENSE GUARD OKOS VÍZRENDSZER-VEZÉRLŐ

Vegye kezébe otthoni vízrendszere teljeskörű irányítását a GROHE Sense Guarddal. Kiválóan alkalmas a vízfogyasztás megfigyelésére, a szivárgás és csőtörés** észlelésére és ilyen esetben a víz elzárására – akkor is, ha Ön épp nem tartózkodik otthon.

A GROHE Sense Guard a WiFi hálózatra csatlakoztatható vízrendszer-vezérlő, amelyet a fő vízvezetékre kell felszerelni. A szó szoros értelmében a házba bejutó összes vizet megfigyeli. Ha szivárgást észlel, el tudja zárni a lakás vízellátását, hogy így csökkentse a vízkárokat. Élvezze a nyugalmat, amelyet a vizet megfigyelő GROHE Sense Guard nyújt éjjel-nappal!

CSÖKKENTSE A LEHETŐ LEGKISEBBRE A CSŐVEZETÉKKEL ÖSSZEFÜGGŐ VÍZKÁR LEHETŐSÉGÉT!

VÍZKÁR ELLENI VÉDELMI FUNKCIÓK TELJES VÁLASZTÉKA

Észleli a csőtörést** és automatikusan elzárja a vízellátást

Gondoljon a legrosszabb eshetőségre: csőtörés keletkezik, a víz elárasztja a pincét, a falakat belepi a penész, az antik bútorok tönkremennek, és... ne is soroljuk tovább!

A GROHE Sense Guard azonnal automatikusan elzárja a vizet, amint csőtörést észlel. A GROHE Sense alkalmazás segítségével Önnek elég egyetlen pillantást vetnie okostelefonjára, hogy mindent tudjot, amit tudnia kell: nyugodt lehet afelől, hogy a berendezés elzárta a vizet.

Mikrorepedések észlelése*

Gondoljon egy éjszaka csöpögő csapra, a nem teljesen elzárt kerti locsolócsőre, vagy a csörgedező WC-re! Ne feledkezzünk meg a falban szivárgó vízvezetékről sem... Ezek apró problémának tűnnek, de hosszabb idő alatt jelentős vízveszteséget okozhatnak. Ami ráadásul hasonlóan jelentős pénzveszteséggel jár.

Ráadásul a falban futó csövön keletkezett mikrorepedést általában csak hónapok múltán lehet felfedezni, mikorra már súlyos károkat okozott a falban és a padlóban. A GROHE Sense Guard érzékeli a hidegvíz-vezetéken keletkezett mikrorepedéseket, és riaszt, hogy Ön megtehesse a szükséges intézkedéseket.

Gépi tanulást lehetővé tevő algoritmus segítségével észleli a szokatlanul nagy vízfogyasztást

A GROHE Sense Guard figyeli a vízfelhasználást és észleli a rendellenességeket, így védi az Ön otthonát. Intelligens, gép tanulásra képes készülék – minél több információt gyűjt be a vízrendszerrel kapcsolatban, annál hatékonyabban védi az Ön otthonát. A GROHE Sense Guard igazodik az Ön egyéni beállításaihoz és háztartásának sajátosságaihoz, így személyre szabott vízkár elleni védelmet nyújt.

Ha nincs csőtörés, mégis a rendszerből megszakítás nélkül kifolyó vízmennyiség szokatlan fogyasztást jelez, vagy ez a mennyiség túllépi a beállított legnagyobb határértéket, a rendszer automatikusan elzárhatja a vizet.

Az átfolyó mennyiség, nyomás és hőmérséklet folyamatos mérése

A GROHE Sense Guard három fontos paramétert mér annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb fokú védelmet biztosítsa a csővezeték sérüléseivel összefüggő vízkárok ellen: a vízátfolyást, a víznyomást és a rendszer hőmérsékletét. Ez az állandó megfigyelési funkció a GROHE Sense Guard algoritmusával együtt lehetővé teszi, hogy a készülék észlelje a lehetséges hibákat, szivárgásokat az Ön otthonának vízrendszerében, mielőtt ezek elárasztanák a lakást.

A GROHE Sense alkalmazásban ellenőrizheti a legfrissebb mért értékeket – bármikor és bárhol. Az alkalmazás segítségével távolról is elzárható a vízellátás.

Ha a GROHE Sense érzékelője szivárgást észlel, a rendszer automatikusan elzárja a vizet

Fokozott védelem a teljes biztonsági szettel. A GROHE Sense Guard beállítható úgy, hogy automatikusan elzárja a fő vízvezetéket, ha a GROHE Sense vízkiömlést észlel. A kritikus pontokon felszerelt GROHE Sense vízérzékelőkkel hamarabb felfedezhető a baj.

VÍZKÁR: sz. A LAKÁSOKAT FENYEGETŐ ELSŐ SZÁMÚ VESZÉLY!

A háztartások 54%-ában fordult már elő vízkár***

Tudjon meg többet a víz által okozott károkról

A RENDSZERÜNK MÁR SZÁMTALAN ESETBEN ÉSZLELTE IDŐBEN A VÍZKÁR VESZÉLYÉT

„A GROHE Sense Guard mikrorepedéseket észlelt, így elzárta a vizet a házban, és megakadályozta, hogy a beázás még nagyobb károkat okozzon.”

Yvan Chevrat, Franciaország

Olvassa el a termékeink vásárlói által leírt eseteket!

TANULMÁNYOZZA A BESZERELÉSI ÚTMUTATÓT, ÉS KÉRJE SZERELŐ SEGÍTSÉGÉT!

Tanulmányozza, hogyan kell beszerelni a GROHE Sense Guard

Gondoskodjon lakása védelméről már MOST – lépjen kapcsolatba az Önhöz legközelebb fellelhető vízbiztonsági szakértővel

DÍJNYERTES OKOSOTTHON-MEGOLDÁS

ELEGÁNS KÜLSŐ ÉS CSÚCSTECHNOLÓGIA

A GROHE Sense Guard rangos innovációs, műszaki és formatervezési díjak egész sorát nyerte el.

Termékváltozatok

Intelligens vízérzékelő
GROHE Sense
Intelligens vízérzékelő
22505LN1
Intelligens vízvezérlő
GROHE Sense Guard
Intelligens vízvezérlő
22500LN0
1 x GROHE Sense Guard intelligens vízvezérlő + 3 x GROHE Sense intelligens vízérzékelő
GROHE Sense kit
1 x GROHE Sense Guard intelligens vízvezérlő + 3 x GROHE Sense intelligens vízérzékelő
22502LN1
Intelligens vízérzékelő
GROHE Sense
Intelligens vízérzékelő
22505LN1
Intelligens vízvezérlő
GROHE Sense Guard
Intelligens vízvezérlő
22500LN0
1 x GROHE Sense Guard intelligens vízvezérlő + 3 x GROHE Sense intelligens vízérzékelő
GROHE Sense kit
1 x GROHE Sense Guard intelligens vízvezérlő + 3 x GROHE Sense intelligens vízérzékelő
22502LN1

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A GROHE SENSE GUARDRÓL

Segítségre van szüksége a termék használatához és telepítéséhez?

Kattintson a GROHE Sense segélyszolgálatért

RÉSZLETEK

Ismerje meg a GROHE Sense és a GROHE Sense Guard készülékek minden előnyét!

A termékprospektus megnyitása

Az okos vízérzékelő.

Fedezze fel a GROHE Sense-t

Személyes vízrendszer-kezelő alkalmazás

Fedezze fel a GROHE Sense app

* A rendszer 24 óránként ellenőrzi, hogy nincsenek-e mikrorepedések. A csővezeték anyaga, mérete és a vezetékrendszer egyéb tulajdonságai befolyásolhatják az eredményt. A mikrorepedések észlelése a legtöbb esetben a hidegvíz-rendszerekre korlátozódik. A GROHE Sense készülékkel együtt alkalmazva megfigyelhető, hogy hosszabb távon nem emelkedik-e a páratartalom.

** A GROHE értelmezésében a csőtörés a vízellátást biztosító csőrendszerben keletkező lyuk vagy repedés, amelyen át akaratlanul is víz távozik, majdnem a legnagyobb átfolyási sebességgel. A csőtörés észlelése az általános vízhasználati profil alapján történik, ezért jelentős eltérések fordulhatnak elő azt illetően, hogy mennyi idő telik el a víz elzárásáig. Ezalatt víz távozhat a rendszerből. Gyorsabb észlelés biztosítható, ha a kritikus fontosságú pontokon GROHE Sense berendezéseket szerelünk fel.

*** Forrás: The ConsumerView, 2017. január, európai mennyiségi felmérés.