<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE SENSE SMART OKOS VÍZÉRZÉKELŐ

Az Ön fáradhatatlan vízérzékelője sosem alszik – éjjel-nappal védi otthonát a vízszivárgás és vízkárok ellen. A GROHE Sense észleli, ha ott bukkan fel víz, ahol nem kellene, és riasztja Önt, vagy akár távolról értesítést is küld a GROHE Sense alkalmazás jóvoltából

A GROHE Sense vízérzékelő berendezés elhelyezhető az alagsorban, a mosókonyhában, a fürdőszobában vagy a konyhában – bárhol, ahol káros vízszivárgás fordulhat elő. A GROHE Sense időben észleli a vízszivárgást és valódi esélyt ad arra, hogy Ön gyorsan intézkedhessen, így elkerülje a költséges és fennakadással járó vízkárokat, vagy a lakás teljes elárasztását. Ezenkívül figyeli a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát, és riaszt, ha szokatlanul magas vagy alacsony értéket mér

ÉSZLELI AZ ELFOLYÓ VIZET, MÉRI A PÁRATARTALMAT ÉS A HŐMÉRSÉKLETET, RIASZT AZ OKOSTELEFONRA TELEPÍTETT ALKALMAZÁSON KERESZTÜL

ÉSZLELI A VÍZSZIVÁRGÁS ÉS -ÖMLÉST

Ha a vízérzékelő alját szivárgás vagy a vízrendszer egyéb károsodása miatt nedvesség éri, a készülék villogó piros fénnyel és sípolással riaszt, ezenkívül leküldéses értesítést küld a GROHE Sense alkalmazásra, hogy Ön időben a helszínre érkezhessen és megakadályozhassa, hogy a szivárgásból komolyabb baj legyen. A GROHE Sense Guard használatával még hatékonyabb védelem biztosítható, mivel a GROHE Sense a GROHE Sense Guardot aktiválva képes automatikusan elzárni a vizet.

Méri a páratartalmat

Legyen tudatában a páratartalomnak, és óvja meg lakását és ingatlanát a páratartalom esetleges káros következményeitől. A nyirkosság ideális környezetet teremt a penésznek. Azonban a túl alacsony páratartalom is káros lehet az egészségre: olyan hatásokkal járhat, mint a homloküreg-gyulladás, a szemviszketés, a bőrkiszáradás, és a megfázás fokozott veszélye. A GROHE Sense vízérzékelő riaszt, ha a páratartalom túllépi az Ön által beállított felső értéket vagy a beállított minimumszint alá süllyed, így Ön időben megteheti a szükséges óvintézkedéseket.

Méri a hőmérsékletet és érzékeli a fagyásveszélyt

A csővezeték elfagyásának veszélye nagyobb az olyan fűtetlen és ritkán ellenőrzött helyiségekben, mint a pince vagy az év jelentős részében üresen álló víkendházak. A GROHE Sense vízérzékelő riaszt, ha a helyiség hőmérséklete 3°C alá esik, hogy Önnek legyen ideje megtenni a szükséges óvintézkedéseket.

VÍZKÁR: sz. A LAKÁSOKAT FENYEGETŐ ELSŐ SZÁMÚ VESZÉLY!

A HÁZTARTÁSOK 54%-ÁBAN FORDULT MÁR ELŐ VÍZKÁR. A bútorokat, a padlót és a falakat károsító vízszivárgás a lakásban pusztító hatású lehet – és igen költséges is. Feltakarítani, miután a víz elárasztotta a lakást bosszantó, időigényes és túlságosan is gyakori esemény, amely azonban megelőzhető olyan okosotthon-technológiák alkalmazásával, mint a GROHE Sense vízérzékelő és a GROHE Sense Guard vízelzáró rendszer.

Tudjon meg többet a víz által okozott károkról

A RENDSZERÜNK MÁR SZÁMTALAN ESETBEN ÉSZLELTE IDŐBEN A VÍZKÁR VESZÉLYÉT

„El sem bírom képzelni, hogy a GROHE Sense nélkül mekkora kár ért volna. Legalább öt napon át folyamatosan ömlött volna a víz az alagsorba.”

Nikolaus Klein, Németország

Olvassa el a termékeink vásárlói által leírt eseteket!

HOGYAN MŰKÖDIK A GROHE SENSE?

Vízömlés-észlelés

A GROHE Sense berendezést a padlón, a helyiség legalacsonyabb pontján kell elhelyezni. Ha a vízérzékelő alján található két fémtüskét víz éri, a GROHE Sense automatikusan riaszt.

Páratartalom és a hőmérsékletmérés

A GROHE Sense rendszeresen, óránként egyszer megméri a helyiségben a páratartalmat és a hőmérsékletet. Ha ezek a beállított értékhatárok között maradnak, a GROHE Sense alkalmazás naponta egyszer frissíti az adatokat. Az alkalmazás automatikusan értesíti Önt, ha az alábbi helyzetek valamelyike áll elő:

  • A helyiség hőmérséklete kritikus szintet ér el (a beállított felső értékhatár fölé, vagy alsó értékhatár alá megy).
  • A helyiség hőmérséklete 3°C alá süllyed – ilyenkor fagyásveszély áll fenn.
  • A páratartalom több mint 3 órán át kritikus szinten van (a beállított felső értékhatár fölött, vagy alsó értékhatár alatt).
  • Figyelem! A GROHE Sense nem használható tűzjelzőként, mert a készülék csak óránként egyszer méri a hőmérsékletet!

Páratartalom- és a hőmérséklet-határértékek

Egyedi páratartalom- és hőmérsékleti értékhatárok állíthatók be, így minden riasztás és intézkedés az Ön otthonának sajátosságaihoz és egyéni elvárásaihoz igazítható.

Többféle riasztás

Az adott helyzettől függően többféle riasztást kaphat, ez lehet villogó piros fény, sípoló hangjelzés, leküldéses értesítés vagy e-mail üzenet.

A Sense aktiválja a Guardot

Fokozott védelem a teljes biztonsági szettel. Ha a GROHE Sense vízérzékelő szivárgást észlel, a GROHE Sense Guard segítségével automatikusan elzárható a vízellátás.

Tudjon meg többet a Grohe Sense Guardról

Wi-Fi kapcsolat

A GROHE Sense a WiFi hálózathoz csatlakozó okosotthon-berendezés. A megfelelő működéshez a vezeték nélküli hálózatot az alábbi paraméterek szerint kell beállítani:

  • Jelszóval védett WPA vagy WPA2 protokoll; adatbiztonsági okokból nincs lehetőség jelszó nélküli csatlakozásra nyílt hálózatokhoz.
  • 2,4 GHz frekvencia; 5,0 GHz-en nem működik.
  • IEEE 802.11b/g/n.
  • Kizárólag az 1-11-es WiFi csatornák használhatók.
  • Állandó internetkapcsolat.

Tartós elem.

Tartós elemek, amelyek akár 4 évig is biztosítják a tápfeszültséget. A készülék 3 db AAA elemmel működik, amelyek a termékkel együtt kaphatók.

Vízálló

Zárt burkolata védi a készüléket a rápermetező víztől.

GROHE Sense app

A GROHE Sense alkalmazás segítségével a hálózatra csatlakoztatott összes GROHE terméket elérheti és kezelheti mobilkészülékéről.

Tudjon meg többet a Grohe Sense app

SZERELJE BE A GROHE SENSE-T KEVESEBB MINT 10 PERC ALATT

Tanulmányozza, hogyan kell beszerelni a GROHE Sense-t

Kapható online áruházunkban

DÍJNYERTES OKOSOTTHON-MEGOLDÁS

ELEGÁNS KÜLSŐ ÉS CSÚCSTECHNOLÓGIA

A GROHE Sense vízérzékelő rangos innovációs, műszaki és formatervezési díjak egész sorát nyerte el.

Termékváltozatok

1 x GROHE Sense Guard intelligens vízvezérlő + 3 x GROHE Sense intelligens vízérzékelő
GROHE Sense kit
1 x GROHE Sense Guard intelligens vízvezérlő + 3 x GROHE Sense intelligens vízérzékelő
22502LN1
Intelligens vízvezérlő
GROHE Sense Guard
Intelligens vízvezérlő
22500LN0
Intelligens vízérzékelő
GROHE Sense
Intelligens vízérzékelő
22505LN1
1 x GROHE Sense Guard intelligens vízvezérlő + 3 x GROHE Sense intelligens vízérzékelő
GROHE Sense kit
1 x GROHE Sense Guard intelligens vízvezérlő + 3 x GROHE Sense intelligens vízérzékelő
22502LN1
Intelligens vízvezérlő
GROHE Sense Guard
Intelligens vízvezérlő
22500LN0
Intelligens vízérzékelő
GROHE Sense
Intelligens vízérzékelő
22505LN1

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A GROHE SENSE-RŐL

Segítségre van szüksége a termék használatához és telepítéséhez?

Kattintson a GROHE Sense segélyszolgálatért

RÉSZLETEK

Ismerje meg a GROHE Sense és a GROHE Sense Guard készülékek minden előnyét!

A termékprospektus megnyitása

Otthona intelligens őre.

Fedezze fel a GROHE Sense Guard-ot

Személyes vízrendszer-kezelő alkalmazás

Fedezze fel a GROHE Sense app

*Forrás: The ConsumerView, 2017. január, európai mennyiségi felmérés.