VÍZKÁR ELLENI BIZTONSÁGI RENDSZER CÉG- ÉS INGATLANTULAJDONOSOKNAK

Egy vállalkozást irányítani vagy egy ingatlan tulajdonosának lenni sok felelősséggel jár, és végeérhetetlen azoknak a dolgoknak a jegyzéke, amelyek miatt aggódni kell. Miért ne húzna ki tehát egy tételt arról a listáról? Egy okos vízbiztonsági rendszer segítségével megkímélheti magát attól, hogy folyton a vízkár miatt kelljen aggódnia, így tehát lelki nyugalmat vásárolhat magának.

A vízkár és az ingatlant elárasztó víz súlyos kihatással lehet egy vállalkozás életére. Nemcsak a károsodott készletek, berendezési tárgyak miatt, hanem a vízkárt is fel kell számolni, márpedig napokba, hetekbe is telhet, mire annyira kiszárad az ingatlan, hogy megkezdődhet a helyreállítás. A főbérlők esetén azt jelentheti, hogy a helyreállítás idejére átmeneti szállást kell biztosítaniuk albérlőik számára. A vízkár és a vízzel elöntött ingatlan ezenkívül természetesen a dolgozók és a vásárlók egészségére és biztonságára nézve is veszélyt jelent.

Ami pedig még ennél is rosszabb, hogy a vízszivárgás és a vízkár nemcsak munkaidő alatt teszi a dolgát! Ezért minden cég- vagy ingatlantulajdonos számára érdemes mérlegelni egy olyan okos vízkár elleni biztonsági rendszer alkalmazását, amely időben figyelmeztet az esetleges problémákra, és rajta keresztül távolról is elzárható a víz, nehogy a vízszivárgásból költséges üzleti katasztrófa legyen.

KISVÁLLALKOZÁSOK, ÁRUHÁZAK, ÉTTERMEK – NEM KELL TÖBBÉ NAPOKRA BEZÁRNIUK VÍZKÁR MIATT

A vízszivárgás nemcsak jelentős költségekkel javítható károkat okoz az ingatlanban és a készletekben, hanem a vállalakozás napokra felfüggeszteni kényszerül a tevékenységét! A GROHE vízkár elleni biztonsági rendszerével megelőzhetők az ilyen kellemetlen helyzetek, mivel a rendszer észleli a vízszivárgást és automatikusan elzárja a vizet, még mielőtt komolyabb kár keletkezhetne.

A GROHE Sense vízérzékelő és a GROHE Sense Guard cégek számára is kiváló megoldás lehet, a mosdók és konyhai berendezések számától függően.

A rendszer kiválóan alkalmazható a korlátozott számú szaniter berendezést használó létesítményekben:

  • boltban,
  • kisebb irodaépületben,
  • étteremben,
  • orvosi rendelőben,
  • és hasonló helyeken.

A cég kijelölhet egy felelőst, aki a vízellátást irányítja, és dönt arról, hogy szükséges-e a víz elzárása – anélkül, hogy ennek bármilyen további kihatása lenne az üzleti tevékenységre. A vízrendszer irányítása okostelefonra telepíthető alkalmazással történik.

Lépjen kapcsolatba velünk, és kidolgozzuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást!

ÉPTÍTÉSI TERÜLET – NINCS TÖBBÉ A HIBÁS KIVITELEZÉS MIATT BEKÖVETKEZŐ VÍZKÁR

Ha az építési területet éjszakára felügyelet nélkül hagyják, a csővezetékek vagy szaniter berendezések szerelésekor elkövetett hibák miatt órákon át folyhat a víz, mire végül felfedezik és elzárják. Ilyenkor a tönkrement anyagokat pótolni kell, ami többletköltségekkel jár, a kivitelezés pedig késedelmet szenved. A GROHE Sense Guarddal a vízszivárgás a minimálisra csökkenthető, az automatikus vízelzárási funkcióval megelőzhetők a súlyosabb károk.

A GROHE Sense Guard automatikus védelmet nyújt csőtörés vagy túlzott mennyiségű kifolyó víz esetén – az okos vízrendszer-vezérlő képes észlelni az ilyen eseményeket, és automatikusan elzárja a vizet. A berendezés még WiFi-kapcsolat nélkül is nyújtja ezt az alapfunkciót, ha a vízvezetékre szerelték fel és áram alatt van.

Lépjen kapcsolatba velünk, és kidolgozzuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást!

INGATLANTULAJDONOSOK – ŐRIZZE MEG INGATLANA ÉRTÉKÉT ÚGY, HOGY MINIMÁLISRA CSÖKKENTI A VÍZKÁR VESZÉLYÉT!

Ön üzleti vagy lakáscélú ingatlan tulajdonosa? Nyilván már felszerelte ingatlanát füstérzékelőkkel, hogy időben felfedezhesse a tüzet és megelőzhesse a komolyabb károkat. Miért nem fejleszti tovább ezt, és védi ingatlanát vízkár ellen is a megfelelő biztonsági rendszerrel? Ha egy épületet órákon vagy akár napokon át áztat a szivárgó víz, mielőtt felfedeznék és megszüntetnék a hibát, az súlyosan és hosszú távon károsíthatja az épületet. A GROHE vízkár elleni biztonsági rendszere vízszivárgás észlelésekor azonnal automatikusan elzárja a vizet, mielőtt az komolyabb kárt okozhatna.

Figyelem! A GROHE vízkár elleni biztonsági rendszere jelenleg olyan ingatlanok védelmére alkalmas, amelyek egy különálló családi házéhoz hasonló méretű szaniter létesítményekkel rendelkeznek.

Lépjen kapcsolatba velünk, és kidolgozzuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást!