VÍZKÁR ELLENI BIZTONSÁGI RENDSZER MINDEN OTTHONBA

ÖN LAKÁSTULAJDONOS VAGY ALBÉRLŐ?

Ön akár lakástulajdonos, akár albérlő, a GROHE olyan megoldást kínál Önnek, amelynek segítségével növelheti otthona vízbiztonságát, és elkerülheti a nemkívánatos és költséges vízkár előfordulását.

Vízkár bárhol történhet a lakásban, ahol vizet használunk – legyen az szivárgó háztartási gép, zuhany, WC vagy mosogató, csőrepedést okozó fagy, vagy akár a szomszéd ingatlanán keletkező problémák.

A vízszivárgásban az a legrosszabb, hogy egy kis szivárgás napokig, hetekig, sőt, akár hónapokig észrevétlen maradhat, fokozatos vízkárt és a nedvességtartalom növekedésével összefüggő problémákat okozhat, mielőtt észrevesszük, hogy valami nincs rendjén.

Ezért célszerű otthonát a vízfogyasztást és a páratartalom változásait figyelő okosotthon-rendszerrel védenie. A GROHE Sense és a GROHE Sense Guard jóvoltából teljes okosotthon-rendszert alakíthat ki a vízkár elleni védekezés céljára, olyan rendszert, amely nemcsak ellátja adatokkal, hanem teljeskörű irányítást is nyújt, bármikor, bárhol.

GROHE SENSE OKOS VÍZÉRZÉKELŐ – VÍZSZIVÁRGÁS ÉSZLELÉSE A LAKÁSBAN.

Az elemmel működő GROHE Sense okos vízérzékelő rugalmasan elhelyezhető a lakás különböző helyiségeiben és egyéb részeiben – függetlenül attól, hogy Ön a lakás tulajdonosa vagy albérlője. Vízszivárgás esetén a rendszer automatikusan riaszt, hogy Ön megelőzhesse az esetleges vízkár bekövetkezését.

A Sense vízérzékelő elegáns, minimalista formatervezésének köszönhetően feltűnésmentesen felszerelhető minden olyan helyiségben, ahol előfordulhat vízszivárgás – a kiegészítő szett jóvoltából a készülék nehezen elérhető helyekre is telepíthető. Ideális a konyhába, fürdőszobába, pincébe vagy vízkár szempontjából veszélyeztetettnek minősülő egyéb helyekre.

Tudjon meg többet a Grohe Sense-ről

GROHE SENSE GUARD VÍZRENDSZER-VEZÉRLŐ – A FŐ VÍZVEZETÉKRE KELL FELSZERELNI.

A GROHE Sense Guard okos vízrendszer-vezérlőt – amely vízszivárgás észlelése esetén automatikusan elzárja a vizet, ezenkívül figyeli a vízfogasztást – a fő vízvezetékre kell felszerelni. Az okosotthon-rendszer részét képező készüléket a vízóra után kell felszerelni a vízvezetékre, így a szerelőnek hozzá kell férnie a fő vezetékhez.

Az albérlők számára javasolt a készülék beszereltetése előtt a lakás tulajdonosának hozzájárulását kérni, mivel a beavatkozás a vízvezetékek tartós átalakítását eredményezi.

Tudjon meg többet a Grohe Sense Guardról

A RENDSZERÜNK MÁR SZÁMTALAN ESETBEN ÉSZLELTE IDŐBEN A VÍZKÁR VESZÉLYÉT

„Plusz biztonságot akartam, különösen azért, mert egy régi házban lakunk. Beszereltettem a rendszert, biztos, ami biztos.”

André Wefers, Németország

Olvassa el a termékeink vásárlói által leírt eseteket!