<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE PLUS – Pontosság, nemcsak a formatervezésben

Leljen örömet az elegáns, modern formákban és a megbízható, pontos szabályozásban, amit az új GROHE PLUS csaptelep-termékcsalád nyújt! A formavilágukban izgalmasan újszerű, egyedi csaptelepek innovatív választéka minőségi ugrást jelent az ergonomikus kényelem és a praktikus funkciók terén. A GROHE PLUS termékcsaládba tartozó egyes csaptelepeket LED-es hőmérséklet-kijelzővel is elláttuk, így Ön könnyedén meggyőződhet arról, hogy mindig a megfelelő hőmérsékletű vizet engedi.

Elegáns, jól kézre eső szabályozás

A GROHE PLUS formavilágát az ív ihlette, egy olyan alak, amely egyszerre áraszt erőt és könnyedséget. A magában a kör ívét és a kocka éles, tiszta vonalait egyesítő GROHE PLUS izgalmas, dizájner megjelenése az innovatív kialakítású fürdőszobák ideális elemévé teszi ezt a csaptelepet. A GROHE PLUS a pontosságot, az erőt és a stabilitást testesíti meg, amihez kényelmet és egyszerű kezelhetőséget kínáló jellemzők társulnak.

LED-es hőmérséklet-kijelző

A LED-es hőmérséklet-kijelző jóvoltából a GROHE PLUS csaptelep minden tekintetben az Ön kezébe adja az irányítást. A csaptelep tetején elhelyezett hőmérséklet-kijelzőre tekintve Ön minden pillanatban tisztában lehet azzal, hogy mennyire forró a csapból folyó víz, ami jobb kezelhetőséget és biztonságot nyújt a fürdőszobában. Elég egyetlen pillantás annak megállapításához, hogy mennyire meleg a víz, ám amikor a csapot elzárjuk, az okos kijelző is eltűnik, így a csap makulátlan, egységes küllemét nem töri meg semmi.

GROHE PLUS

A TÖKÉLETES KIVITEL

Függetlenül attól, hogy fürdőszobája időtlen elegancia vagy sima minimalista stílusú tér, a GROHE Plus tökéletesen illeszkedik hozzá. A Plus termékcsalád széles méretválasztékot kínál, a kompakt mosdó csaptelepektől a falra szerelhető csapokig és a padlón álló, lélegzet elállító fürdőszobai kádtöltőkig. A GROHE Plus csaptelepek három tartós, kívánatos kivitelben is kaphatók. Az ízlése szerint válasszon a káprázatos Króm bevonat vagy az építészeti stílusú Szuperacél vagy a Matt Hard Grafit közül.

Gyengéd és víztakarékos sugár

Bármikor egyetlen mozdulattal bekapcsolható a környezetbarát Eco vízszórási funkció, amely percenként 4 literre korlátozza az átfolyó víz mennyiségét. Csak húzza el a kezét a világító ikon előtt, és kevesebb vizet használhat anélkül, hogy ez a kényelem vagy az élvezet rovására menne. Ez a vízsugár gyengéd és nyugtató a kéznek, az elforgatható kifolyócsővel együtt használva pedig rendkívüli módon megkönnyíti a mosdókagyló tisztítását.

Érjen el mindenhová!

A GROHE PLUS kihúzható szórófeje soha nem látott rugalmasságot hoz a modern fürdőszobai csaptelepek használatába. Ez az innovatív fürdőszobai megoldás tökéletes a mosdó kitisztításához, hajmosáshoz és egyéb feladatokra – Ön páratlan szabadságot élvezhet vele a mosdó körül. Ha pedig végzett, a GROHE EasyDocknak köszönhetően a kifolyócső könnyedén és akadálytalanul visszacsúszik kiinduló helyzetébe.

Rugalmas kifolyócső

Élvezze a 90°-ban elforgatható kifolyócső nyújtotta kimagasló kényelmet és rugalmasságot. A jobbra-balra könnyedén elfordítható kifolyó új minőséget képvisel a kényelem terén: jóvoltából Önnek bőven van helye arcot mosni, vagy akadálytalanul leöblíteni kezéről a szappant.

GROHE PLUS DESIGN

Lekerekített formák

A GROHE PLUS formavilágát az ív ihlette, ez az építészeti jelkép, olyan alak, amely egyszerre áraszt erőt és könnyedséget. Ez a modern csaptelep közvetlenséget sugárzó, íves formáinak köszönhetően tökéletesen harmonizál a fürdőszoba más lekerekített vonalvezetésű elemeivel, a zuhanyfejtől a mosdókagylóig.

Szögletes formák

A GROHE PLUS dizájnja az íves és a szögletes forma egyesítésével egészen egyedi kialakítású csaptelepet eredményez, amely a lekerekített és az éles, szögletes stílushoz egyaránt tökéletesen illik – elegánsan mutat a szögletes zuhanyfej mellett éppúgy, mint a szögletes mosdókagylón.

Tökéletes párosítás

A termékcsalád egyes típusai kétszínű felülettel készülnek: a ragyogó króm és tiszta, fehér akril együttese kiemeli a csaptelep sima síkjait és éles vonalait, így a csap tökéletes kiegészítője a GROHE Smart Control és a Rainshower SmartActive termékeinknek.

GALÉRIA

GROHE PLUS – Pontosság, nemcsak a formatervezésben

Termékváltozatok

Bemutatóterem kereső

GROHE Plus