VEGYE FEL TEVÉKENYSÉGEI KÖZÉ A VÍZKÁR ELLENI VÉDELMET!

A VÍZKÁROK HELYREÁLLÍTÁSÁTÓL A VÍZKÁR ELLENI BIZTONSÁGI RENDSZERIG

A szerelők tevékenységéhez hozzátartoznak a vízkárokkal kapcsolatos javítások. Ez fontos munka, de nem a legkellemesebb – bármilyen napszakban, télen-nyáron ki kel szállni a helyszínre, félretéve más megbízásokat, hogy a sürgős javítást soron kívül el lehessen végezni. A vízkár nemcsak a lakástulajdonosok számára kellemetlen.

Mi lenne, ha automata riasztórendszert is kínálhatna ügyfeleinek a javítási szolgáltatásai mellé? Olyat, amely számukra nyugalmat biztosítana, Önnek pedig kevesebb vízkár elhárításával kellene foglalkoznia?

A GROHE Sense és a GROHE Sense Guard vízkár elleni biztonsági rendszer képes felfedezni a hibákat, szivárgó vezetékeket még azelőtt, hogy azok komolyabb kárt okozhatnának, így több idő áll rendelkezésre a beavatkozásra. Ennek köszönhetően Ön előreláthatóbban ütemezheti megbízásait, és kevesebb sürgős, soron kívüli esethez kell kiszállnia. Kevesebb időt kell szánnia a vízkárok elhárítására, kevesebb a felfordulás, stressz, az utánajárás.

VÍZKÁR: sz. A LAKÁSOKAT FENYEGETŐ ELSŐ SZÁMÚ VESZÉLY!

A HÁZTARTÁSOK 54%-ÁBAN FORDULT MÁR ELŐ VÍZKÁR. *

Tudjon meg többet a víz által okozott károkról

A GROHE SENSE-T, AZ OKOS VÍZÉRZÉKELŐT BÁRKI BESZERELHETI

A GROHE Sense vízérzékelő az első lépés a lakás vízkár elleni biztonsági rendszerének kiépítéséhez. Éppolyan könnyű beszerezni, mint beszerelni. Ha pedig az ügyfél a GROHE Sense és a GROHE alkalmazás használata révén már megtapasztalta a vízbiztonság előnyeit, kérni fogja a szivárgás, kiömlés és vízkár ellen teljeskörű védelmet nyújtó szolgáltatáscsomagot. Ekkor jött el az ideje Önnek, a szerelőnek.

Tudjon meg többet a Grohe Sense-ről

KIZÁRÓLAG ÖN SZERELHETI BE A GROHE SENSE GUARDOT, AZ OKOS VÍZRENDSZER-VEZÉRLŐT

A biztonságos és megfelelő üzembehelyezés érdekében a GROHE Sense Guard, az okos vízrendszer-vezérlő beszerelését csak Ön, a szakképzett szerelő végezheti. A GROHE innovatív, intelligens műszaki megoldásainak köszönhetően Ön gyorsan és egyszerűen elvégezheti ezt.

Tudjon meg többet a Grohe Sense Guardról

VEGYEN RÉSZT TANFOLYAMUNKON, ÉS LEGYEN VÍZBIZTONSÁGI SZAKÉRTŐ!

Egyre több fogyasztó ismeri fel az okosotthon-rendszerek és technológiák előnyeit. Ezért ha részt vesz a GROHE Sense és a GROHE Sense Guard vízkár elleni biztonsági rendszer működéséről szóló oktatáson, jövőbiztossá teheti vállalkozását, bővítheti szakmai tudását, megtanulhatja, hogyan kínálja ezt a szolgáltatást és megszerezheti a szolgáltatás nyújtásához szükséges képességeket is.

Szeretne többet is megtudni a Grohe Sense okosotthon-termékekről? Vagy szeretné részletesebben is megismerni azokat a műszaki jellemzőket, amelyeknek köszönhetően a GROHE Sense és a GROHE Sense Guard egészen kivételes védelmet nyújtanak a vízkár ellen? Meghívjuk, vegyen részt online tanfolyamunkon!

Ismerkedjen meg alaposabban a GROHE Sense és a GROHE Sense Guard készülékkel online tanfolyamunkon!

POTENCIÁLIS ÜGYFELEKET SZERZÜNK ÖNNEK – GONDOSKODJON RÓLA, HOGY BIZTOSAN MEGTALÁLJÁK!

A vízkár elleni védekezésben érdekelt ügyfeleket, akik GROHE Sense Guardot szerelnek be, az online szerelők keresőprogramjában – és közvetlenül a GROHE Sense alkalmazásban is – Vízbiztonsági szakembereknek nevezzük. Szem előtt van Ön a körzetében található potenciális ügyfelek számára? Ellenőrizze elérhetőségét!

Vízbiztonsági szakértők megjelenítése

Értesüljön a GROHE-val kapcsolatos legújabb hírekről!, Iratkozzon fel hírlevelünkre

RÉSZLETEK

Az okos vízérzékelő.

Fedezze fel a GROHE Sense-t

Otthona intelligens őre.

Fedezze fel a GROHE Sense Guard-ot

Személyes vízrendszer-kezelő alkalmazás

Fedezze fel a GROHE Sense app

* Forrás: The ConsumerView, 2017. január, európai mennyiségi felmérés.