GROHE BIDÉS WC-K

Mi az a bidés WC?

A bidéfunkciós WC ötvözi a WC és a bidé előnyeit. A bidés WC zuhanykar segítségével gyengéden, vízzel tisztít WC-használat után.

Egy mini zuhany, ami nagyon sokat számít.

A WC-használat utáni, vízzel történő tisztálkodás szokása világszerte terjed. Ez nem is meglepő, hiszen a víz a létező legtermészetesebb tisztítószer. Ez minden más megoldásnál kellemesebb, higiénikusabb és előnyösebb is. Próbálja ki és tapasztalja meg, hogy egy kis permetezőkarnak köszönhetően mennyivel jobb érzés a tisztálkodás!

Melyik GROHE bidés WC-t választja?

GROHE SENSIA ARENA

A GROHE Sensia Arena WC a testápolás következő szintjét képviseli, a 21.sz-i fürdőszoba tartozéka, amely többféle funkciót kínál. A szenzor hatására a fedél automatikusan nyílik és csukódik, miközben egy halvány éjszakai fény mutatja az utat a sötétben. A szagelszívásnak köszönhetően az egyszerű fürdőszoba pihentető és higiénikus zónává alakul át. A dizájn minden részletét gondosan megtervezték, hogy minden fázisban tökéletes tisztaságot biztosítson. Speciális higiénikus bevonattal van ellátva, és erőteljes öblítési rendszere mindig tisztán tartja a WC-t, miközben az öntisztító, antibakteriális permetezőkaroknak köszönhetően Ön teljesen nyugodt lehet a permetezőfunkció használatakor. Fedezze fel a Sensia Arená-t és növelje személyes jó közérzetét és kényelmét!

Fedezze fel a GROHE Sensia Arená-t!

GROHE MANUÁLIS BIDÉ ÜLŐKE

A GROHE Manuális Bidé Ülőke az egyszerű WC-t kényelmes, higiénikus hellyé alakítja, ahol magától értetődő a testápolás és a tisztálkodás. A WC-csészéhez csatlakoztatott ülőkéhez nincs szükség elektromos áramra - ehelyett a permetet egy víznyomás által meghajtott oldalkar működteti, így a vezérlés kéznél van a hatékony, de szelíd tisztálkodási élmény érdekében. Nincs rendetlenség, nincs kifröccsent víz és nincs stressz. A strapabíró Duroplast műanyagból készült ülőke önmagában is elegáns látványelem a fürdőszobában. Csak foglaljon helyet és hagyja, hogy a GROHE Manuális Bidé Ülőke egy tisztább, kényelmesebb helyre varázsolja Önt.

Fedezze fel a GROHE Manuális Bidé Ülőkét!