KÉNYELMES TISZTÁLKODÁS TISZTA VÍZZEL

NINCS SZÜKSÉG ELEKTROMOS ÁRAMRA - A GROHE MANUÁLIS BIDÉ ÜLŐKE

Változtassa meg fürdőszobai élményét úgy, hogy a higiénia, a frissesség és a kényelem alapvető legyen fürdőszobájában a GROHE Manuális Bidé Ülőkével! Papír helyett vízzel tisztálkodni természetesebb, higiénikusabb és jobban kíméli a bőrét, és magabiztos, friss érzést eredményez.

A meglevő WC-hez illeszkedő GROHE Manuális Bidé Ülőke két külön szórófej segítségével biztosítja a célzott testápolást. A kifinomult vízsugárnak köszönhetően a fürdőszoba tiszta és száraz marad. A vízsugár az Ön kényelme érdekében állítható, a higiéniát pedig tisztító funkció biztosítja.

A GROHE Manuális Bidé Ülőke a fürdőszobát higiénikus, kényelmes tisztálkodási zónává alakítja át, ahol a mosakodás kellemes, pihentető, személyre szabott élmény, amelyet Ön irányíthat. Csak foglaljon helyet és hagyja, hogy a GROHE Manuális Bidé Ülőke egy tisztább, kényelmesebb helyre varázsolja Önt. Ilyen egyszerű.

A LEGKÖZELEBBI BEMUTATÓTEREM KERESÉSE

NAGYON EGYSZERŰ: AHOGY A BIDÉ ÜLŐKE MŰKÖDIK

A WC-csészéhez csatlakoztatott ülőkéhez nincs szükség elektromos áramra - ehelyett a permetet egy víznyomás által meghajtott oldalkar működteti, így a vezérlés kéznél van a hatékony, de szelíd tisztálkodási élmény érdekében.

HÁTULSÓ VÍZSUGÁR

  • Pontos személyes tisztálkodás
  • Állítható erejű vízsugár

NŐI ZUHANY

  • Külön permetezőkar a női intim területekhez
  • Állítható erejű vízsugár

A PERMETEZŐKAROK TISZTÍTÓ FUNKCIÓJA

  • A permetezőfejek minden használat előtt és után tisztíthatók
  • A permetezőkarok antibakterális anyagból készültek.

LECSAPÓDÁSGÁTLÓVAL ELLÁTOTT ÜLŐKE

  • Mind az ülőke, mind a fedél csendes lecsapódásgátló mechanizmussal van ellátva

VISSZAHÚZHATÓ FÚVÓKÁK

  • A fokozott higiénia érdekében a két permetezőkar védetten helyezkedik el

INTUITÍV VEZÉRLÉS

A vezérlőkar könnyen elérhető helyen, a Bidé Ülőke oldalán található. A kar segítségével lehet kiválasztani a permezető funkciót és igény szerint állítani a víznyomást. A permetezőkarok tisztító funkciójának aktiválásához félig nyomja le vagy félig emelje fel a kart. A hátulsó vízsugár funkcióhoz nyomja le teljesen a kart. A női zuhany funkcióhoz emelje fel teljesen a kart.

ÖNTISZTÍTÓ POZÍCIÓ

KART LENYOMNI: HÁTULSÓ ZUHANY

ÖNTISZTÍTÓ POZÍCIÓ

KART FELEMELNI: NŐI ZUHANY

TERVEZÉSEKOR AZ ÖN KÉNYELMÉT TARTOTTUK SZEM ELŐTT.

A GROHE Manuális Bidé Ülőke az egyszerű WC-t kényelmes, higiénikus hellyé alakítja, ahol magától értetődő a testápolás és a tisztálkodás. A WC-csészéhez csatlakoztatott ülőkéhez nincs szükség elektromos áramra - ehelyett a permetet egy víznyomás által meghajtott oldalkar működteti, így a vezérlés kéznél van a hatékony, de szelíd tisztálkodási élmény érdekében. Nincs rendetlenség, nincs kifröccsent víz és nincs stressz. A strapabíró Duroplast műanyagból készült ülőke önmagában is elegáns látványelem a fürdőszobában.

A TÖKÉLETES ÖSSZEÁLLÍTÁS

Mi a GROHE-nál hiszünk abban, hogy a sikeres fürdőszoba lényege a harmonikus dizájn. Olyan helynek kell lennie, ahol minden elem tökéletesen működik együtt, funkcionálisan és formában egyaránt. A GROHÉ-val Ön biztos lehet abban, hogy minden tökéletesen illeszkedik, a kerámia elemektől a csaptelepeken át a legkisebb kiegészítőkig. Tökéletesen összehangolt fürdőszobai megoldásaink biztosítják, hogy a dizájn éppolyan egyedi legyen, mint amilyen Ön is.

BAU CERAMIC - A MODERN ÉLET SOKSZÍNŰSÉGE

A GROHE Manuális Bidé Ülőke, amelyet úgy terveztek, hogy WC-k széles köréhez illeszkedjen, egyszerű megoldást kínál. Könnyen felszerelhető az Ön meglevő WC-jére és Önnek csak a vízhez kell csatlakoztatnia.

A forma és a funkció tökéletes párosítása érdekében azonban a GROHE azt ajánlja, hogy kombinálja azt a GROHE Bau Ceramic kollekcióval, amely vonzó, kortárs termékcsalád és mindent tartalmaz, amire szüksége lehet egy vonzó modern fürdőszoba kialakításához, mosdókkal és WC-kel együtt. A termékcsalád tapintásra is vonzó vonalai teljes esztétikai harmóniában működnek a manuális bidé ülőkével, garantálva a maximális kényelmet, a teljesítményt és a vonzó megjelenést.

A termék részletes adatai

Bau Ceramic
Manual bidet seat
39648SH0

Prospektus

Kényelmes, tökéletes higiénia

Szeretne többet tudni erről?

További részletekért töltse le prospektusunkat.

Szerelési javaslat

Szeretné tudni, hogy a Manuális Bidé Ülőke illeszkedik-e az Ön meglevő kerámia WC csészéjéhez?

Itt többet is megtudhat

Szeretné tudni, hogyan kell felszerelni a manuális bidéülőkét?

Itt többet is megtudhat

Szüksége van segítségre, vagy esetleg kérdése van?

Itt többet is megtudhat