MANUÁLIS BIDÉ-ÜLŐKE – SZERELÉS

A manuális bidéülőkét felszerelheti a kerámiára a szerelési útmutató alapján, amely megtalálható termék kartondobozában elhelyezett terméktájékoztatóban, vagy letölthető a weboldalunkról.

Töltse le a szerelési útmutatót, ha részletesebb tájékoztatásra van szüksége!

CSATLAKOZTATÁS A VÍZVEZETÉKHEZ

A manuális bidéülőkét csatlakoztatni kell a hidegvíz-vezetékre. Ha csatlakoztatni szeretné a manuális bidéülőkét a meglévő vízvezetékre, az esetek többségében egy T-idomra és egy vízcsőre van szüksége. Ezek külön, készletben megvásárolhatók.

GROHE 14074000 sz. kiegészítő készlet:
T-idom és vízcső

GROHE kiegészítő készlet méretrajza|
A vízcső hossza: 795 mm
Csatlakozás: 3/8”

A WC típusától és a fürdőszoba elrendezésétől függ, hogy hol található a vízkiállás. Néhány példát mutatunk a lehetséges szerelési változatokra. Ha azt szeretné, hogy szakember szerelje fel az ülőkét, forduljon szerelőhöz.

MONOBLOKKOS WC

Monoblokkos WC esetén használható pl. a tartály vízcsatlakozása. Ehhez egy T-idomra és egy vízcsőre van szükség. Lényeges megmérni a vízkiállás és a manuális bidé-ülőke csatlakozása közötti távolságot, hogy látható legyen, milyen hosszú vízcsőre van szükség. Itt látható néhány kép a lehetséges szerelési helyzetekről:

Csatlakozás a tartály vízellátásához

Csatlakozás a tartály vízellátásához

Csatlakozás a tartályon belüli vízvezetékhez

FALRA FÜGGESZTETT / FALBA SZERELT TARTÁLYOS WC

Falra függesztett, ill. falba szerelt tartályos WC esetén győződjön meg arról, hogy van-e sarokszelep a WC mellett. Ha igen, akkor a sarokszelephez közvetlenül csatlakoztathatja a manuális bidéülőkét.

Ha a mosdó a WC közelében található, a manuális bidéülőkét rácsatlakoztathatja annak hidegvíz-vezetékére.

Ez a videó bemutatja, hogyan kell rászerelni a manuális bidéülőkét a kerámiacsészére, és hogyan csatlakoztatható a mosdó vízvezetékére:

Tipp: Grohtherm Micro termékünkkel a manuális bidéülőkéhez beállítható a tökéletes vízhőmérséklet. Kérje szerelő segítségét.