GROHE Zuhany Kollekciók

Az Ön személyes SPA-ja

Készítsen saját személyre szabott fürdőélményt a GROHE F-digital Deluxe készülékkel. Ez a kozmopolita, multi-szenzoros zuhany stimulálja az összes érzékét és átalakítja a fürdőszobát kényeztető térré a fizikai, érzelmi és szellemi jólétért.

Zuhanyrendszerek

A teljesítmény és a megbízhatóság érdekében válasszon GROHE zuhanyrendszert. Zuhanyrendszereink számos iparágban vezető technológiát kombinálnak, amelyek mindenkor kiemelkedő teljesítményt és verhetetlen zuhanyt biztosítanak.

Thermostats

New Joiners to the Thermostat Family

Kézizuhanyok, Fejzuhanyok & Zuhanyszettek

Fejzuhany, kézizuhany és oldalzuhany termékeink ötvözik a díjnyertes dizájnt a legújabb technológiával és az első osztályú anyagokkal. A GROHE EcoJoy® zuhanyaink szemléltetik a környezet iránti elkötelezettségünket és ösztönzik a mindennapi víztakarékosságot.

Termosztát Kollekciók

GROHE Termosztát kollekciók

A GROHE termosztátok építésekor a legérzékenyebb hőmérőt használtuk - a bőrt. A Grohtherm termékcsaládban található forradalmi termosztátok biztosítják, hogy a forró és hideg víz pontosan olyan arányban érintse meg a bőrt, amelyet Ön szeretne.

Termosztát Kollekciók
Csaptelep kollekció

GROHE Fürdőszobai Kollekciók

A GROHE fürdőszoba csaptelepei egyesítik a díjnyertes dizájnt a legfinomabb anyagokkal és a legújabb iparágvezető technológiákkal. Minden kollekciónk széles választékot kínál a csaptelep típusok közül, amelyek kiegészítik a legújabb fürdőszoba kerámiákat és az Ön személyes stílusát.

Csaptelep kollekció
Spray patterns

Vízsugár minták

Készítse el a személyes hidroterápiás zuhanyát, és használja ki a víz minden fizikai tulajdonságát, hogy minden nap újdonságot nyújtson a zuhanyozás. A GROHE zuhanyok minden formában, stílusban és méretben kaphatók - mindegyiket az Ön elégedettsége és élvezete szem előtt tartásával tervezték.

Vízsugár minták