KÉNYELEM ÉS RUGALMASSÁG – TEMPESTA FEJZUHANYOK

Nemcsak a zuhany kinézete fontos, hanem az is, hogy megfelel-e használója zuhanyzási igényeinek. Ezért rendkívül lényeges, hogy milyen fejzuhanyt választunk. A GROHE fejzuhany-választéka minden igényt kielégít. A Tempesta fejzuhanyok például olyan funkciók és innovatív technológiák egész sorát vonultatják fel, amelyek minden eddiginél tökéletesebb zuhanyélménnyel ajándékozzák meg Önt. Ami pedig még ennél is jobb hír, hogy termékcsaládunkban mindenki megtalálhatja a saját pénztárcájára méretezett megoldást, így senkinek nem kell bankot rabolnia, ha a jelenleg kapható legtökéletesebb teljesítményt és funkciókat szeretné élvezni.

Bemutatóterem vagy szerelő keresése

MIT NYÚJT A TEMPESTA FEJZUHANY?

Az emberek igényei sokfélék lehetnek, a GROHE ezért lehetőséget ad vásárlóinak arra, hogy ne csak a zuhanykarból és fejzuhanyból álló, teljes Tempesta zuhanyrendszert vehessék meg egyben, hanem a Tempesta fejzuhanyt külön is, ha például már meglévő zuhanyukat szeretnék felújítani. A fejzuhany univerzális csatlakozójának köszönhetően minden szabványos zuhanykarra könnyedén felszerelhető. A mennyezetre és a falra szerelhető változatban egyaránt kapható, hogy Ön a fürdőszobájához leginkább megfelelő megoldást választhassa. A négyféle – GROHE Rain O², Rain, Massage, Jet – vízsugár szórására alkalmas, kompakt kialakítású Tempesta Cosmopolitan 100 fejzuhanytól a modern vonalvezetésű, vékonyított Tempesta 210 fejzuhanyon át a díjnyertes Tempesta 250 fejzuhanyig (26662000) tartó választékban minden ízléshez, mindenfajta stílusú fürdőszobához megtalálni a megfelelő zuhanyt.

A TEMPESTA FEJZUHANYOK FŐ JELLEMZŐI

  • A GROHE DreamSpray minden eddiginél nagyobb pontosságot kínál, és biztosítja a víz egyenletes megoszlását a zuhanyfúvókák között. Tökéletes vízeloszlás, kevesebb víz és energia felhasználása mellett.
  • GROHE EcoJoy 9,5 l/percre beállított átfolyáskorlátozó: víz- és energiatakarékos, az értékes természeti erőforrások megőrzése érdekében. Tökéletes zuhanyélmény, értékes erőforrások pocséklása nélkül.
  • A GROHE Starlight bevonat rendkívül ellenállóvá tesz minden felületet a szennyeződéssel és karcolásokkal szemben, így ragyogásuk sosem kopik meg.
  • A SpeedClean fúvókák a beépített vízkőképződés-gátló rendszer jóvoltából rendkívül könnyen tisztíthatók. A rugalmas szilikonfúvókákról egy egyszerű mozdulattal letörölhető a lerakódott vízkő.
  • Az Inner WaterGuide elvezeti a forró vizet a zuhanyfej felületéről, így véd a leforrázás ellen. Ezáltal a krómfelület hasznos élettartamát is meghosszabbítja.

AZ INNOVATÍV TEMPESTA 250 FEJZUHANY-CSALÁD

A GROHE új Tempesta 250 fejzuhanya ellazít és energizál. A GROHE a vásárlói visszajelzéseket figyelembe véve továbbfejlesztette és újabbakkal egészítette ki a termék funkcióinak körét a még kényelmesebb és egyszerűbb használat érdekében. Az újdonságok között találjuk a beépített EcoJoy technológiát, amelynek segítségével a zuhany akár 40%-kal is kisebb vízfogyasztás mellett is könnyedén, kompromisszumok nélkül nyújtja a GROHE-termékektől elvárt összes funkciót és teljesítményt.

A Tempesta 250 fejzuhanyok vékonyított, mindössze 55 mm-es kialakításúak, és minimalista stílusuknak köszönhetően tökéletesen harmonizálnak minden modern fürdőszobabelsővel. Ráadásul amennyire a GROHE-nak sikerült ellaposítania a zuhanyfejet, annyira, sőt, sokkal jobban ki is szélesítette. A 250 mm-esre kiszélesített zuhanyfej sugara még tökéletesebben beborítja a testet, valódi zápor érzetét keltve, így a lehető legtöbbet hozza ki a Rain sugár nyújtotta élményből. További előnye, hogy a fejzuhany gömbcsuklós csatlkozású, így +/-10 fokkal elforgatható, hogy a vízsugár még jobb szögben permetezzen alá.

A Tempesta 250 kerek fejzuhany mennyezetre szerelhető típusú, és rendelkezik mindazokkal a jellemzőkkel, amelyeknek a Tempesta-termékcsalád a hírnevét köszönheti. A GROHE szokásos kerek zuhanyfejei mellett egy új formával is megjelent: ez a szögletes Cube Tempeste 250 fejzuhany négyzetalakú fejjel. Ez a típus abban is különbözik a korábbiaktól, hogy a falra szerelhető, így vásárlás előtt érdemes átgondolni, melyik szerelési módozat lenne a legalkalmasabb a fürdőszobába. Természetesen a falra szerelhető zuhanyokhoz is készül kerek fej, ahogy a mennyezeti szerelésűek is szögletes fejjel, így bármilyen kombináció létrehozható. A sokféle formában és szerelési módozatban készülő Tempesta 250 fejzuhany tökéletes választás.

TEMPESTA 100 TERMÉKCSALÁD – HA KÜLÖNLEGES VÍZSZÓRÁSI MÓDOZATOKRA VÁGYIK

Mindegyik Tempesta 100 fejzuhany négyféle vízsugár szórására alkalmas, így a zuhanyélmény mindig a hangulatunkhoz igazodik. A Rain vízsugár gyengéden, lágyan simogatja a bőrt, és nyugtató, akár egy langyos nyári zápor. A GROHE Rain O² csodálatosan gyengéd, sima sugarához kevert levegő minden egyes vízcseppet sokkal teltebbé varázsol. A lüktető Massage sugár élénkítő masszázzsal bizsergeti az érzékeket, míg a Jet koncentrált, erőteljes sugara nagyszerűen stimulálja a bőrt, felélénkít, sport után pedig ellazítja az izmokat.

A Tempesta fejzuhany nemcsak az elérhető legjobb ár-érték arányt nyújtja, hanem a GROHE ötéves jótállása is jár hozzá. Adjon olyan külsőt a fürdőszobájának, amilyet az megérdemel, és válassza az innovatív Tempesta fejzuhanyok valamelyikét a felejthetetlen zuhanyélményért! Kényelem és öröm az Ön számára, fenntarthatóság és víztakarékosság a környezetnek.

Galéria

Termékváltozatok

Prospektus

FÜRDŐSZOBA KATALÓGUS

GROHE Tempesta 250