<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Grohtherm 500

Élvezze a tökéletes zuhanyzást minden alkalommal a termosztáttal, amely biztosítja a kívánt hőmérsékletet. Könnyű, gazdaságos és mindig készen áll arra, hogy megkönnyítse a mindennapjait.

Bemutatóterem kereső

MIÉRT KELL MINDEN FÜRDŐSZOBÁBA EGY GROHE
TERMOSZTATIKUS CSAPTELEP.

A GROHE termosztátok biztonsági csaptelepek, melyek minden alkalommal élvezetes zuhanyozási élményt biztosítanak. Úgy működnek, hogy folyamatosan keverik a hideg és meleg vizet egy előre kiválasztott hőmérsékletre, és fenntartják a kívánt vízhőmérsékletet a zuhanyozás idejére.

FEDEZZE FEL AZ EGYEDÜLÁLLÓ KÉNYELMI SZINTET.

Állandó vízhőmérséklet a pihentető zuhanyhoz még akkor is, ha valaki lehúzza a WC-t vagy kinyitja a konyhai csapot. Sőt, zuhanyzás közben leállíthatod a vízfolyást, hogy samponozhasd a hajad, majd egyszerűen újraindíthatod a zuhanyzást ugyanazon a hőmérsékleten.

A GROHE 38° C SafeStop gomb elengedhetetlen kelléke a gyermekes otthonoknak. Ez megakadályozza, hogy a felhasználók túl magasra emeljék a víz hőmérsékletét. Kívánság szerint a gomb megnyomásával magasabb hőmérsékletet is választhat.

KETTŐS FORRÁZÁSVÉDELEM AZ EXTRA BIZTONSÁGI SZINTÉRT.

Vigyen kétszer annyi nyugalmat a fürdőszobába a GROHE SafeStop Plus segítségével. Opcionálisan beszerelhető hőmérséklet-korlátozó, amely beszereléskor a termosztát fogantyújába illeszthető, hogy a víz hőmérséklete ne lehessen 43°C-nál magasabbra állítani.

Termosztátos csaptelepeink első osztályú tervezése jelentősen csökkentheti vízfogyasztását. Ez nem csak a környezet számára jó, hanem segít csökkenteni az energiaszámlát is. A GROHE termosztátok a zuhanyozás idejére fenntartják a választott vízhőmérsékletet, így nem kell időt tölteni, vagy vizet pazarolni a hőmérséklet módosításával, ha a vízellátás megváltozik.

A kívánt zuhanyhőmérséklet megtalálása gyorsan és egyszerűen időt, vizet, szennyvizet és fűtési energiát takarít meg, mivel nincs szükség a zuhany hőmérsékletének újraállítására.

A „Szünet” funkció a zuhanyvezérlőn lehetővé teszi, hogy a zuhany közben leállítsa a vízfolyást, hogy samponozhassa a haját, majd újraindítsa ugyanazon a hőmérsékleten, így további vizet takaríthat meg.

A vízfogyasztás és az energiaköltségek további csökkentése érdekében bizonyos GROHE termosztátok Eco gombbal rendelkeznek, amely 50%-kal csökkenti a vízáramlást.

Grohtherm - Funkciók összehasonlítása

Galéria

Termékválaszték

Grohtherm 500
Termosztátos zuhanycsaptelep 1/2" zuhanygarnitúrával
34796000
Grohtherm 500
Termosztátos zuhanycsaptelep 1/2" zuhanygarnitúrával
34797000
Grohtherm 500
Termosztátos zuhanycsaptelep 1/2"
34793000