Falsíkon belüli zuhanyrendszerek

A FALSÍKON BELÜLI TECHNOLÓGIA REJTETT ELŐNYEI

A hely érték, és gyakran szűkében vagyunk. Ha a szerelvények a falsík mögé kerülnek, több hely marad a zuhany alatt, anélkül, hogy a zuhany funkciói vagy kényelme ennek kárát látná. Ezenkívül ez a rendszer gyakorlati előnyökkel is szolgál, hiszen gyorsabban és egyszerűbben tisztítható. Falsíkon belüli technológia: többet nyújt Önnek.

LETISZTULT MINIMALIZMUS: GROHTHERM SMARTCONTROL és RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Ha megengedheti magának, hogy teljesen újratervezze zuhanyzóját, a Grohtherm SmartControl a Rainshower SmartActive 310-zel kombinálva fantasztikus megoldást kínál. Falsíkon belüli szerelhetőségének és rendkívül helytakarékos kivitelezésének köszönhetően a Grohtherm SmartControl tágasabb helyet biztosít a zuhany alatt, kinézetre pedig letisztult, nem kelti a zsúfoltság érzetét. Ezenkívül ez a rendszer gyakorlati előnyökkel is szolgál, hiszen gyorsabban és egyszerűbben tisztítható. A Rainshower SmartActive 310 használatával a zuhanyzás a nap fénypontja lesz, köszönhetően a nagyméretű zuhanyfejnek és a kétféle szórásképnek. Választhat a gyengéd és simogató GROHE PureRain, valamint az új, élénkítő GROHE ActiveRain vízsugár között – de ezek kombinációja is beállítható.

A TÖKÉLETES FELÜLET MINDEN FORMÁHOZ, A LEGÖMBÖLYÍTETTŐL A SZÖGLETESIG

ÖBLÍTSE LE A SAMPONT! ÖBLÍTSE LE MAGÁRÓL A STRESSZT!

ÖBLÍTSE LE A SAMPONT! ÖBLÍTSE LE MAGÁRÓL A STRESSZT!

Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja, hogy gyengéd nyári zápor öntözze, vagy felhőszakadás. A központi GROHE ActiveRain zuhanysugár erős szórása gyorsan és hatékonyan, az utolsó cseppig lemossa a sampont, és bizsergetően tiszta érzést keltve élénkíti a fejbőrt. A GROHE PureRain szórásra átkapcsolva ellazulhat egy gyengéd, üdítő nyári zápor alatt.

A Grohtherm SmartControl formatervezése messze túlmutat az egyszerű gyakorlati szempontokon. Karcsú, áramvonalas kialakításának köszönhetően tökéletesen illik minden fürdőszobába. A 10 milliméteres fali zuhanypanel egyszerre teszi elegánssá és helytakarékossá a Grohtherm SmartControl szabályozó szetteket.

KÉT RENDSZER LEGJOBB TULAJDONSÁGAI EGY HELYEN: GROHE SMARTCONTROL COMBI ZUHANYRENDSZER

Rugalmassága miatt ideális választás a GROHE SmartControl Combi zuhanyrendszer, amely számos beszerelési és kombinációs lehetőséget kínál.

A termosztát például függőlegesen is elhelyezhető a zuhanyfej alatt, vagy tetszés szerint a központi tengelytől távolabb – sőt, akár a zuhany oldalfalain is. Rugalmas abban a tekintetben is, hogy a termosztát más GROHE fej-, kézi- vagy testzuhany-rendszerekkel kombinálható az Ön igényeinek leginkább megfelelő zuhanyélmény megteremtése érdekében. Lehetősége van arra is, hogy a kádfürdőt zuhannyá alakítsa, úgy, hogy a SmartControl termosztátot kombinálja a fürdőkád vízbemenettel és egy kézizuhannyal.

A Duo és a Mono változat esetében falon kívüli megoldás is rendelkezésre áll, a samponos és tusfürdős flakon elhelyezésére szolgáló tartóval együtt. A GROHE SmartControl Combi zuhanyrendszer esetében a SmartControl termosztátot és a fejzuhanyt összekötő csövek a falban helyezkednek el. Nincs zuhanyrúd, ami nagymértékben megkönnyíti a tisztítást – ez is egyike a GROHE SmartControl Combi zuhanyrendszer nyújtotta örömöknek.

Rainshower 360 fejzuhanyaink révén olyan szórási módozatok közül választhat, mint a csodálatosan üdítő GROHE PureRain, a frissítő Bokoma és a Massage zuhanysugarak

Tudjon meg többet a Rainshower 360-ról!

A fürdőszobák világát alapjaiban megújító GROHE SmartControl Excealed falsíkon kívüli zuhanyrendszer egyesíti az intuitív szabályozást a zuhanyzás tökéletes élményével. A szabályozót eltekerve egyetlen kézmozdulattal beállíthatja a megfelelő vízerősséget és az ideális hőfokot. Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja, hogy milyen típusú vízsugárral teremti meg az egyéni igényeinek megfelelő zuhanyélményt.

Tudjon meg többet a SmartControl Excealedről!

Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő GROHE SmartControl zuhanyt.

MOST ÖNÖN A SOR!