Falsíkon kívüli zuhanyrendszerek

RÖVIDÍTSE LE AZ UTAT A TERVEZÉSTŐL A ZUHANY ÉLVEZETÉIG

A GROHE falsíkon kívüli zuhanyrendszerei segítségével könnyebben valóra válthatja terveit, mint hinné! Hihetetlen, hogy mennyire egyszerűen eljuthat a tervezéstől a zuhanyzás élvezetéig.

Minden zuhanyszettünk lényegét a TurboStat technológiával ellátott GROHE termosztátok képezik. A termosztát a másodperc töredéke alatt állítja be a zuhany megfelelő hőmérsékletét, és azt fenn is tartja – így nyújt tökéletesen beállított hőmérsékleten fényűző zuhanyélményt. A GROHE termosztatikus zuhany-keverőszelepek 38°-ra beállított SafeStop biztonsági gombbal vannak ellátva, amely megakadályozza, hogy gyermekek véletlenül túl magasra állítsák a hőmérsékletet. Az ergonomikus kialakítású fogantyúk még nedves vagy szappanos kézzel is biztos fogást nyújtanak. Az Aquadimmer vagy a SmartControl jóvoltából a kézi és a fejzuhany közötti átváltás nem is lehetne egyszerűbb.

RAINSHOWER SMARTCONTROL FALSÍKON KÍVÜLI ZUHANYRENDSZER
MUTASSUNK MEG MINDENT

Ha fürdőszobafelújítást vagy új fürdőszoba építését tervezi, a GROHE SmartControl falsíkon kívüli zuhanyrendszer ideális megoldás. A falra szerelhető GROHE Rainshower SmartControl zuhanyrendszer rendkívül egyszerűen felszerelhető, de az eredmény annál látványosabb.

A GROHE SmartControl falsíkon kívüli zuhanyrendszer kétféle változatban kapható: az egyik a három SmartControl gombbal, két sugaras fejzuhannyal, valamint kézizuhannyal ellátott DUO, a másik pedig a két SmartControl gombbal, egykifolyós fejzuhannyal és kézizuhannyal ellátott MONO. A szett beépített polcot is magában foglal a samponos és tusfürdős flakonok számára. A GROHE SmartControl számos funkciója – az intuitív módon használható SmartControl gomboktól kezdve a tökéletes vízerősség- és hőfok-szabályozáson át a zuhanyfejek közötti átváltásig – még teljesebb zuhanyélményt garantál.

Fedezze fel a Rainshower SmartControl 360-ast!

Rainshower 360 fejzuhanyaink révén olyan szórási módozatok közül választhat, mint a csodálatosan üdítő GROHE PureRain, a frissítő Bokoma és a Massage zuhanysugarak.

A fürdőszoba markáns elemét képező GROHE SmartControl falsíkon kívüli zuhanyrendszer egyesíti magában az intuitív szabályozást a legtökéletesebb zuhanyélménnyel. A szabályozót eltekerve egyetlen kézmozdulattal beállíthatja a megfelelő vízerősséget és az ideális hőfokot. Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja, hogy milyen típusú vízsugárral teremti meg az egyéni igényeinek megfelelő zuhanyélményt.

EUPHORIA 260
A TELJES SKÁLA – A RELAXÁCIÓTÓL A FELFRISSÜLÉSIG

Minden alkalommal, amikor Ön belép a zuhany alá, az Euphoria 260 rászolgál a nevére, valódi eufóriát nyújt. Fényes, krómbevonatú szórófelülete közepén egy különleges gomb található. Ezzel lehet váltogatni a különböző szórási zónák között, beállítva a kívánt szórási szélességet és a vízsugár erősségét. Az 1. zóna koncentrált vízsugarat bocsát ki – ez a frissítő zuhany kiválóan alkalmas arra, hogy lemossa a napi feszültséget... és a sampont. A 2. zóna kétféle funkció legjobb tulajdonságait egyesíti: szélesebb szórásának köszönhetően egyszerre energizáló és nyugtató. A 3. zóna a legszélesebb szórású – a teljes testet beborítja a gyengéd, frissítő zuhany.

A NAGY SZÓRÁSTÓL AZ EXTRA NAGYIG ÉS VISSZA

Néhány kézmozdulattal elérheti az örömteli zuhanyzás három zónáját. A szabályzó elfordításával könnyedén válthat át egyikről a másikra. A szabályozót folyamatosan elforgatva először az erőteljes Jet vízsugarat élvezheti, majd a szélesebb szórású SmartRaint a maga egyszerre élénkítő és relaxáló hatásával, végül a gyengéd nyári záporokat idéző Rain funkciót. Forgasson tovább és járja be újra mindhárom zónát!

TEMPESTA 210
EGYSZERŰEN ÉLMÉNNYÉ TESZI A ZUHANYZÁST

Az elegáns, fényes felületű zuhanyfejnek és a hengeres kialakításnak köszönhetően a Tempesta Cosmopolitan 210 a modern, építészetileg is izgalmas fürdőszobák tökéletes kiegészítője. A könnyen beszerelhető Tempesta Cosmopolitan 210 zuhanyrendszer a GROHE-technológia minden előnyével rendelkezik. A zuhanyfej és a zuhanykar elfordítható a tökéletes vízszórási szög beállítása érdekében. A zuhanysín egy belső vízvezetővel rendelkezik, a termosztát GROHE TurboStat technológiája pedig biztosítja, hogy a fényűző zuhanyzás alatt mindvégig az előre beállított hőfokon maradjon a víz.

TISZTA KRÓM FELÜLET

Az elegáns, csillogó Tempesta 210 minimalista formatervezése és gyönyörű króm felülete szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A szikrázó krómfelület és a vízcseppek játékának lenyűgöző összhatása még élvezetesebbé teszi a zuhanyzást.

Fedezze fel a Tempesta zuhanyrendszer!

Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő GROHE SmartControl zuhanyt!

MOST ÖNÖN A SOR!