Víztakarékos zuhanyfejek

Válassza ki a megfelelő zuhanyfejet, és jelentősen csökkentheti vízfogyasztását, miközben továbbra is élvezheti az élvezetes és revitalizáló zuhanyélményt. Ez nemcsak a környezetnek és a jövő generációinak jó, hanem csökkenti a háztartás számláját is.

A minőségi anyagok, az első osztályú tervezés és a fejlett mérnöki munka fontos szerepet játszik a vízmegtakarításban. A GROHE EcoJoy ™ kézizuhanyok beépített áramláskorlátozóval vagy Eco gombbal vagy permetezővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, mikor kell csökkenteni a víz áramlását.

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta

New Tempesta

A Rainshower® Icon, az Eco és a Solo kézi zuhanyfejek mindegyikén egy víztakarékos Eco gomb található a fogantyún - egyszerűen csúsztassa el a gombot, és akár 40% -kal csökkentheti a zuhanyhoz felhasznált vizet. A Rainshower® Icon kézizuhany feltűnő glóriájú kialakítása kevesebb vizet használ fel egy nagy, teljes zuhanyélmény biztosításával, míg a Rainshower® Eco egy rombusz alakú szórófejjel rendelkezik, amely felülről utánozza az emberi test alakját - biztosítva a teljes fedést a víz pazarlása nélkül.

Az Euphoria kézizuhany permetezővel rendelkezik a zuhanyfelületen - ez lehetővé teszi a felhasznált víz mennyiségének fokozatos csökkentését, valamint a vízsugár minták közötti váltást.

Használjon kevesebb vizet és takarítson meg energiát is
Válasszon víztakarékos zuhanyfejet, és nem csak a vízfogyasztását fogja csökkenteni, hanem energiát is megtakarít. A kevesebb víz felhasználása kevesebb energiát igényel a víz melegítéséhez, ezért az előnyök kettősek.

Javasolt termékkínálat

Rainshower Icon

Tempesta

Tempesta Cosmopolitan