KÜLÖNLEGES FUNKCIÓK

HASZNÁLJA KI AZ INNOVATÍV TERMÉKJELLEMZŐK, FELÜLETKIALAKÍTÁSOK ÉS FUNKCIÓK ELŐNYEIT!

INNOVATÍV MOSOGATÓTÁLCÁK – A GROHE mosogatótálcák okos tulajdonságainak köszönhetően a mosogatás már nem is olyan fárasztó munka. Mosogatótálcáink könnyen tisztíthatók, elnyelik a folyó víz zaját, a piszkos vizet pedig távirányítással lehet leereszteni. Csak válassza ki az Önnek leginkább megfelelő anyagot, méretet, stílust és színt!

AZ IGAZSÁG PILLANATAI

GROHE QuickFix

Szerelje össze mosogatójátálcáját gyorsan a GROHE QuickFix rendszerrel! A két gyárilag készült lyuknak köszönhetően mosogatótálcáink teljesen megfordíthatók, a csaptelep bármelyik oldalra felszerelhető.

GROHE Whisper

Pszt! A sűrű kvarc-akril keveréknek köszönhetően a GROHE kompozit mosogatótálcái elnyelik a folyó víz és az edénycsörömpölés zaját.

KÜLÖNLEGES FUNKCIÓK

VÍZLEERESZTŐ A KÉNYELMES KEZELHETŐSÉGÉRT

Ráadásul az automata leeresztő, vagy az extraként kérhető húzórudas excenter jóvoltából Önnek nem kell többé a piszkos vízbe nyúlnia.

TÁGAS MOSOGATÓMEDENCÉK

Több a hely: az innovatív, számítógépes öntési eljárásnak köszönhetően a GROHE kompozit mosogatótálcák legalább 20 cm mélységű, makulátlan tálcájában nem okoz gondot a nagy fazekak elmosása, vagy a váza megtöltése.

ANYAG

A GROHE kompozit mosogatótálcák tartósság és funkciók tekintetében felülmúlhatatlanok. A kompozit anyaga a 80 százalékos kvarctartalom és az akrilgyanta jóvoltából rendkívül ellenálló. A számítógépvezérelt öntési eljárás olyan mosogatótálcákat eredményez, amelyek rendkívüli módon ellenállnak a hőnek, horpadásnak, karcolásoknak és foltoknak. Ráadásul az UV-fénytől sem fakul meg, azaz hosszú időn át megőrzi esztétikus küllemét és kimagasló teljesítményt nyújt. Ön sem tud majd ellenállni ennek a bársonyosan sima, pórusmentes felületnek, amely higiénikus és könnyen tisztítható. További minőségi biztosítékként minden GROHE mosogatótálcára öt év garanciát nyújtunk, csakúgy, mint csaptelepeinkhez.

HŐÁLLÓ

Forró serpenyő? Semmi gond. A GROHE rendkívül tartós, kompozit mosogatótálcái akár 280°-ig is hőállóak.

KARCÁLLÓ

Első a praktikusság – a kizárólag szilárd kompozitból készülő mosogatótálcáink karcállóak, így hosszabb élettartamot biztosítanak.

SZENNYEZŐDÉSÁLLÓ

A GROHE praktikus és tetszetős kompozit mosogatótálcái szennyeződésállóak, így hosszú időn át megőrzik esztétikus küllemüket.

100%-OSAN ÉTELBIZTOS

Élvezze, hogy úgy használhatja a konyháját, ahogyan csak szeretné, mert a GROHE kompozit mosogatótálcái 100%-osan „ételbiztosak”, így biztosítható az ételek könnyű és higiénikus elkészítése.

UV-FÉNYBEN SEM FAKUL MEG

Jöjj el, napfény! Kompozit anyagunk az UV-sugárzástól sem fakul meg, így a mosogatótálcák hosszú időn át megőrzi eredeti színét és küllemét.

GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIÁNK

A GROHE konyhai mosogatótálcák kollekciójában az egyszerű alaptípusoktól az extrább, minimalista formatervezésig minden stílus megtalálható. Az innovatív gyártástechnológia és a tartós kvarckompozit együtt erős és ellenálló mosogatótálcákat eredményeznek.

Minden mosogatótálcánk számítógépvezérelt polimerizációs öntési eljárással készül. Ez a technológia egységes színt és makulátlan, kemény, bevonatmentes felületet eredményez. Az öntési eljárásnak köszönhetően minden mosogatótálcánk tekintélyes, legalább 20 cm-es mélységű, a sűrű kompozitanyag pedig elnyeli a folyó víz zaját.

ÉLETRE SZÓLÓ MINŐSÉG

Ne féljen alaposan igénybe venni mosogatójtálcáját! A méltán híres GROHE-minőség a kínálatunkban szereplő minden mosogatótálcára érvényes. Kompozit mosogatótálcáink tartósság és funkciók tekintetében felülmúlhatatlanok; sima, pórusmentes felületük higiénikus és könnyen tisztítható – bársonyossága miatt öröm megérinteni.

A kompozit anyaga a 80 százalékos kvarctartalom és az akrilgyanta jóvoltából rendkívül ellenálló. A számítógépvezérelt öntési eljárás olyan mosogatótálcákat eredményez, amelyek rendkívüli módon ellenállnak a hőnek, horpadásnak, karcolásoknak és foltoknak. Ráadásul az UV-fénytől sem fakul meg, azaz hosszú időn át megőrzi esztétikus küllemét és kimagasló teljesítményt nyújt. További minőségi biztosítékként minden GROHE mosogatótálcáira öt év garanciát nyújtunk, csakúgy, mint csaptelepeinkre.

5 év garancia

BESZERELÉSI MÓDOZATOK

TOPMOUNT

FELÜLRŐL BEÉPÍTHETŐ

Hagyományos beépíthető kialakítás, 8 mm-es függőleges peremmel. A beszerelés szorítókengyeles megoldással történik (kivéve a 31653, 31654, 31655 és 31648 sz. modellek esetében, ahol csak szilikon alkalmazható).

UNDERMOUNT

ALULRÓL BEÉPÍTHETŐ

A pult alá beépített megoldás az elegáns, modern kinézetért. Beszerelés szorítókengyelekkel.

A kompozit mosogatótálcák tisztítása

A kompozit mosogatótálcát könnyű tisztán tartani. Ha az alább leírtak szerint jár el, a mosogatótálca felülete hosszú évekig makulátlan marad. Minden használat után alaposan mossa ki a mosogatótálcát, majd tiszta ruhával törölje szárazra. A mosogatót tisztításkor nedves ruhával és egy kevés mosogatószerrel törölje át. Alaposan öblítse ki! A makacs szennyeződéseket folyékony mosogatószerrel elkevert forró vízzel távolítsa el. Puha szivaccsal, körkörös mozdulatokkal kenje el a mosogatótálcán a mosogatószert. Egy percig hagyja állni rajta, majd alaposan öblítse le! A vízkőfoltokra tegyen egy kevés ecetet, hagyja rajta 20 percig, aztán öblítse le. Ne használjon fémszivacsot, acélgyapjút, csiszolópapírt, marószódát, hipót, klórt, erős koncentrátumban alkoholbázisú tisztítószert, hangya- vagy citromsavat, korróziót okozó oldószert vagy hipóalapú tisztítószereket. Ne öntsön forró zsiradékot vagy olajat a mosogatótálcába, mert a lefolyó deformálódhat!

Ápolási utasítások