Konyhai csaptelep-funkciók

A minden igényt és elvárást kielégítő GROHE vízszűrő-rendszerek és konyhai csaptelepek felhasználóbarát kialakítást és olyan zseniális megoldásokat kínálnak, amelyek valódi újdonságot hoznak. Több választási lehetőség, több kényelem és nagyobb rugalmasság: ezért nyújtanak termékeink olyan tetszetős látványt.

SMARTCONTROL

A SmartControl Konyha precíz szabályozást biztosít, akár egyetlen ujjmozdulattal is.

A csap karja helyett a szórófejen található gomb megnyomásával lehet elindítani vagy elzárni a vizet – ez nagyon jól jön olyankor, ha tele a kezünk, mert csuklóval vagy könyékkel is könnyedén működtethető. Ha szabályozni akarjuk a vízsugarat, könnyedén átválthatunk víztakarékos üzemmódról az erős vízsugárra.

A vízhőmérséklet szabályozásához finoman fordítsa el a csaptesten található szabályozó balra vagy jobbra. A kihúzható szórófejes termék páratlan rugalmasságot nyújt mindhárom választható változatban és a 11 vonzó felületkialakítással, így Önnek szintén csak a kezét kell kinyújtania, hogy kiválassza a tökéletes konyhai stílust otthonra.

EASYTOUCH

A konyhában állandóan akad valami tennivaló, és fontos, hogy egyszerre több dolgot végezhessünk. Miért ne könnyítené meg az életét a GROHE érintés-vezérlésű csapteleppel? Két innovatív megoldást kínálunk, amelyek segítségével kéz nélkül is működtethető a csap, így a konyha használata higiénikusabb, kényelmesebb, ösztönösebb. A GROHE csapok csuklóval vagy könyékkel is egyszerűen, érintéssel működtethetők. Legyen szabad a keze, a csapja pedig ragyogóan tiszta! Működtesse másképp a konyháját – egy egyszerű érintéssel!

A konyha az otthoni élet központja – de lássuk be, ez az élet néha elég nagy felfordulással jár. A GROHE innovatív EasyTouch csaptelepei jóvoltából a koszos, ragacsos ujjak többé nem lassítják a munkát, a fertőzésveszély pedig a múlté. A rejtett GROHE-technológia segítségével a víz megnyitásához és elzárásához elég karral, csuklóval vagy kézfejjel megérinteni a kifolyó bármelyik részét. Vége a zsíros ujjlenyomatoknak, ahogy annak is, hogy könyékkel próbáljuk működésbe hozni a csap karját.

FOOTCONTROL

A konyhában elengedhetetlen, hogy időt takarítson meg és kényelmesen végezhesse feladatait – mennyit ér tehát, ha felszabadul a keze?

A GROHE új FootControl csaptelepei az érzékelőn ("pedál") kereszetül egyszerű lábérintéssel elindíthatók és elzárhatók, így Önnek szabadon marad a keze, a csap pedig mindig makulátlanul ragyog. Legnépszerűb csaptelepeink közül három kapható az innovatív FootControl technológiával, de a rendszer utólag is beszerelhető bármelyik kihúzható-fejes GROHE konyhai csapba. Mondjon búcsút a kórokozóknak, a piszoknak és a küszködésnek – működtesse lábbal a csapot!

MÁGNESES DOKKOLÁS

A beépített, erős mágneseknek köszönhetően a kihúzható szórófej használat után akadálytalanul, könnyedén visszahúzódik a helyére.

KIFOLYÓTÍPUSOK

ERŐTELJES VÍZSZÓRÁS

Kifolyó-választékunk nagy stílusbeli rugalmasság mellett kínál kényelmet és egyszerű kezelhetőséget. Kifolyóink különféle magasságúak: a szűkebb terekbe a kompakt, alacsony kivitelt, a jókora fazekak megtöltéséhez magasabb változatot javaslunk – ezenkívül kiválaszthatja, hogy az U, C vagy L-alak harmonizál leginkább a konyha stílusával. Még rugalmasabb megoldásokat szeretne? Kifolyóink között akad elforgatható, és kihúzható szórófejjel ellátott is, amely messzire elér, erős vízsugárral és kiemelkedő teljesítménnyel segíti a munkát a mindig nyüzsgő konyhában.

PROFESSZIONÁLIS KIFOLYÓ

360°-ban elfordítható, rugalmas nyak és könnyű átváltás a normál kifolyás és a zuhany funkció között.

HÁROMFÉLE VÍZSUGÁR

Három különböző vízszórási módozat - háromszoros rugalmasság. A hasznos, rugalmas Triple Spray funkció segítségével az előkészítéstől a tisztításig minden konyhai feladat könnyedén és rendkívül hatékonyan ellátható. A Laminar vízsugárral garantálható, hogy a víz nem fröccsen ki. A Zuhany sugár levegőt kever az erős vízsugárhoz, így ideális gyümölcs- és zöldségmosásra. Az innovatív GROHE Blade, azaz "penge-sugár" koncentrált vízsugara könnyedén áthatol a szennyeződéseken, zsíros lerakódásokon, ugyanakkor akár 70%-kal kisebb a vízfogyasztása, mint a Laminar vagy a Zuhany funkció esetében. Váltson át egyik szórási módozatról a másikra a szórófejen található szabályozóval - vagy az intelligens Szünet funkcióval egy pillanatra meg is állíthatja a vízáramlást. A nagy kihasználtságú konyhák igényeire tervezett GROHE Triple Spray minden konyhai feladatra alkalmas.

KIHÚZHATÓ, KÉTFUNKCIÓS SZÓRÓFEJ

A csap messzebb elér, és könnyen átkapcsolható normál kifolyásról zuhanyra.

KIHÚZHATÓ KIFOLYÓSZÁR

A csapteleppel messzebbre is elér

FELÜLETKIALAKÍTÁSOK

PVD COLORS

GROHE PVD
PÁRATLAN MINŐSÉG; KEMÉNY ÉS KARCÁLLÓ
MODERN PVD TECHNOLÓGIÁNK ÉLETRE KELTI ÚJ SZÍNEINKET

A konyhai megoldások esetében, ahol tartós felületekre van szükség, a jó és a kiemelkedően jó termék közti különbség a kiváló minőségű, külső behatásoknak rendkívül ellenálló felületképzésben rejlik. A GROHE arra törekszik, hogy mindig csak a legjobbat nyújtsa, ezért olyan technológiát alkalmazunk, amely nemcsak a legszebb, legragyogóbb színeket, hanem a létező legjobb minőségű, tartós bevonatot is biztosítja termékeink számára, így Ön hosszú időn át élvezheti zavartalanul a víz örömeit. A PVD technológiának köszönhetően csaptelepeink tízszer jobban ellenállnak a karcolásoknak, mint a króm, és felületük háromszor keményebb. A PVD a mosogatótálcák rozsdamentes acéljára felvitt utolsó réteg, amely a lehető legnagyobb tartósságot biztosítja a terméknek. Ezek a felületek az ellenállóképességükhöz illő ragyogást kapnak a sötét, szálcsiszolt Hard Graphite árnyalattól a csillogó, fényes Cool Sunrise-ig terjedő színválasztékban, amely a választás korlátlan szabadságát kínálja, hogy Ön az egyéniségéhez leginkább illő stílusban rendezhesse be konyháját.