BAU CERAMIC

Változatosság a modern életvitelhez


Minden jelentősebb épületkivitelezésnél szükség van egy rugalmas termékcsaládra, amely harmonikusan illik minden fürdőszobabelsőhöz. Lágy, lekerekített formáival a BAU CERAMIC tökéletes választás a szállodák, irodák és társasházak fürdőszobáinak kialakításához. Minden igényt kielégítő, modern stílusának köszönhetően tökéletes megoldást kínál a kivitelezőknek.

A BAU CERAMIC csúcstechnológiával felszerelt, sokoldalú termékek teljes választékát nyújtja. A termékcsaládhoz tartozó összes WC-csésze perem nélküli kivitelű, ami egyedülállóvá teszi a felhasználóknak biztosított higiénia tekintetében. Ezzel a termékcsaláddal az Ön kivitelezési projektje csak sikeres lehet!

Bau Ceramic kollekció

A letisztult, modern formák rendkívül tetszetős megjelenést kölcsönözhetnek a fürdőszobának – ezért a BAU CERAMIC termékek
visszafogott stílust képviselnek. A kollekció teljes körű megoldást kínál a fürdőszoba kialakításához, így például különböző méretű és felszerelési módozatú mosdókagylók széles választékát.

Minden BAU CERAMIC WC-csésze lecsapódásgátlóval és gyorskioldóval van ellátva.
A GROHE perem nélküli technológiája rendkívüli módon megkönnyíti az ehhez a termékcsaládhoz tartozó WC-csészék tisztítását. Ha Ön ezt a kollekciót választja, biztosra veheti, hogy kedvező áron megtalál benne mindent, amire a kivitelezéshez szüksége lesz.

Egy minden ízlésnek megfelelő fürdőszoba, amely elegáns vonalvezetésének köszönhetően ideális választás a társasházak és középületek kivitelezői számára.

Termékváltozatok

GROHE technológiák

PEREM NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA

A BAKTÉRIUMOKNAK TÖBBÉ NINCS HOVÁ BÚJNIUK

LECSAPÓDÁSGÁTLÓVAL ELLÁTOTT ÜLŐKE

GYENGÉD ÉS ZAJTALAN

GYORSKIOLDÓVAL ELLÁTOTT ÜLŐKE

KÖNNYEN LEVEHETŐ, ÍGY KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

WITH OUR PERFECT MATCHES YOU CAN BE SURE THAT EVERYTHING FITS

Az egységes formatervezési elvek és ergonómia elengedhetetlen ahhoz, hogy a fürdőszoba valódi kikapcsolódást nyújtson. A tökéletes összeállításhoz három, egységes sítlust képviselő kollekciót alakítottunk ki, amelyekben minden megtalálható, ami a fürdőszoba berendezéséhez szükséges.