CUBE CERAMIC

Markánsan egyedi stílus

Tartson egy kis szünetet a modern életvitellel járó, állandó rohanásban, és élvezze egy kicsit az élet egyszerű örömeit! Erőteljes, minimalista vonalvezetésével a lenyűgöző CUBE CERAMIC az elegáns és modern fürdőszobai luxus megtestesítője. A kollekció minden tagja kifinomultságot sugároz, és a kocka éles, letisztult vonalait idézi. A dinamikus formák és a sima felületek mesterkéletlen szépsége olyan modern fürdőszobabelsőt teremt, ahol Ön nyugodt, összeszedett lelkiállapotba kerülhet nap mint nap.


Hagyja, hogy elvarázsolja a dizájner kialakítás időtlen eleganciája! A CUBE CERAMIC választékát alkotó mosdókagylók kellően változatosak ahhoz, hogy mindenki megtalálja benne a saját stílusához és napi életviteléhez leginkább illőt, ugyanakkor a letisztult formák, éles vonalvezetés jellemezte könnyed, modern elegancia egységes kinézetet kölcsönöz a kollekciónak.

A CUBE CERAMIC termékcsaládhoz tartozó kerámiákkal Ön olyan fürdőszobát alakíthat ki, amely a könnyed elegancia és a modern formatervezés legjobb tulajdonságait egyesíti magában. A kollekció nagyméretű, jellegzetes mosdókagylói hívgató, városi oázist varázsolnak az Ön fürdőszobájából. Zárja ki egy kicsit a zajos külvilágot, és engedje, hogy a város formái inspirálják!

Termékváltozatok

GROHE technológiák

PUREGUARD

MINDIG RAGYOGÓAN FEHÉR – A BAKTÉRIUMOKNAK ÉS A SZENNYEZŐDÉSNEK NINCS ESÉLYE VELE SZEMBEN

TRIPLE VORTEX FLUSH

A HÁRMAS ERŐ: TISZTA ÉS CSENDES

PEREM NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA

A BAKTÉRIUMOKNAK TÖBBÉ NINCS HOVÁ BÚJNIUK

LECSAPÓDÁSGÁTLÓVAL ELLÁTOTT ÜLŐKE

GYENGÉD ÉS ZAJTALAN

GYORSKIOLDÓVAL ELLÁTOTT ÜLŐKE

KÖNNYEN LEVEHETŐ, ÍGY KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

TÖKÉLETES ÖSSZEÁLLÍTÁSAINK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY MINDEN HARMONIZÁLJON A FÜRDŐSZOBÁBAN

Az egységes formatervezési elvek és ergonómia elengedhetetlen ahhoz, hogy a fürdőszoba valódi kikapcsolódást nyújtson. A tökéletes összeállításhoz három, egységes sítlust képviselő kollekciót alakítottunk ki, amelyekben minden megtalálható, ami a fürdőszoba berendezéséhez szükséges.

Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Kollekcióink megtekintése