Letisztult. Kifinomult. Könnyedséget sugall. 

Szépség a legtisztább formájában

Ezekkel a tulajdonságokkal írható le az Essence Ceramic. Ebben a kerámiakollekcióban a mosdókagylótól a WC-n át a szabadonálló fürdőkádig mindent megtalál, amire csak szüksége lehet egy olyan otthoni wellnessfürdő-stílusú fürdőszoba kialakításához, ahol ellazulhat és elmélkedhet. Az Essence Ceramic kollekció karcsú formái és természetes vonalai nyugtató légkört teremtenek és a tágasság érzetét kölcsönzik a fürdőszobának. A legalapvetőbb formákra lecsupaszított Essence Ceramic nap mint nap örömet okoz azzal, ahogyan a könnyed, tetszetős dizájnt innovatív funkciókkal ötvözi.

GROHE ESSENCE Brochure

Ünnepelje a tökéletes fürdőszobát Essence-szel!

Az új Essence Ceramic termékcsaládban minden megtalálható egy letisztultan elegáns, modern fürdőszoba kialakításához. A kollekció háromféle méretben kínál luxus mosdókagylókat praktikus, falra szerelhető konstrukcióban, továbbá WC-ket és bidéket padlón álló vagy falra szerelhető változatban. Valamennyi termék az Essence fürdőkádak visszafogott, organikus stílusjegyeit hordozza. Ráadásul mindegyik termék tökéletes összeállítást alkot a GROHE Atrio, Plus, Essence és Lineare csaptelepekkel és kiegészítőkkel – soha nem volt tehát még ilyen könnyű harmonikus stílust teremteni a fürdőszobában.

Elegáns, karcsú dizájn

A GROHE Essence Ceramic kollekcióhoz tartozó ötletes, elegáns küllemű termékek minden apró részletükben a kollekció egyedi stílusjegyeit viselik magukon. A mosdókagylók karcsú, 17 mm-es profilja a maga könnyed, kifinomult látványvilágával ideális egy nyugodt hangulatot sugárzó tér létrehozásához, míg a mosdó túlfolyója egy ügyes megoldással a kerámiakagyló csappal szemközti oldalára került, így semmi nem töri meg a felület elegáns simaságát.

Magától értetődő egyszerűség és kényelem

A GROHE Essence kollekció minden darabja a letisztult, modern külsőhöz illően hasznos tulajdonságok egész sorával rendelkezik, hogy valódi kényelmet nyújtson használójának. A WC-csésze perem-nélküli technológiával készült, amely esélyt sem ad a kórokozóknak, hogy elbújhassanak, így a termék garantáltan higiénikus és könnyen tisztítható.

Teljes kollekció

Essence kádak – Legyen a fürdés igazi gyönyörűség

Az Essence Ceramic kád dizájner stílusú, relaxációra ideális hellyé varázsolja a fürdőszobát. Mindegyik könnyed, letisztult stílusú kád tökéletesen harmonizál a kollekció többi darabjával. A hagyományos daraboktól a látványos, otthoni wellnessmedencének is beillő, szabadon álló kádakig számos lehetőség közül választhat, hogy megalkossa a tökéletes fürdőteret.

Termékváltozatok

Discover our Sensia Arena

GROHE Technológiák

PUREGUARD

MINDIG RAGYOGÓAN FEHÉR – A BAKTÉRIUMOKNAK ÉS A SZENNYEZŐDÉSNEK NINCS ESÉLYE VELE SZEMBEN

PEREM NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA

A BAKTÉRIUMOKNAK TÖBBÉ NINCS HOVÁ BÚJNIUK

LECSAPÓDÁSGÁTLÓ ÜLŐKE

GYENGÉD ÉS ZAJTALAN

GYORSKIOLDÓVAL ELLÁTOTT ÜLŐKE

KÖNNYEN LEVEHETŐ, ÍGY KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

TÖKÉLETES ÖSSZEÁLLÍTÁSAINK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY MINDEN HARMONIZÁLJON A FÜRDŐSZOBÁBAN

Az egységes formatervezési elvek és ergonómia elengedhetetlen ahhoz, hogy a fürdőszoba valódi kikapcsolódást nyújtson. A tökéletes összeállításhoz három, egységes stílust képviselő kollekciót alakítottunk ki, amelyekben minden megtalálható, ami a fürdőszoba berendezéséhez szükséges.

Atrio New Classic

Atrio New Classic

Kollekcióink megtekintése
Arena Cosmopolitan

Arena Cosmopolitan

Kollekcióink megtekintése