GROHE zuhanykollekciók

EGYÉNI IGÉNYEK SZERINT KIALAKÍTOTT ZUHANYRENDSZER TERMÉKEK

Teremtsen saját igényeinek megfelelő fürdőélményt a GROHE F-digital Deluxe és AquaSymphony zuhanyrendszerrel! Ez a kozmopolita, ún. multi-szenzoros zuhany egyszerre hat az összes érzékszervre: a fizikai, érzelmi és spirituális relaxáció közérzetét nyújtó hellyé varázsolja a fürdőszobát.

FALSÍKON BELÜLI (REJTETT) ZUHANYRENDSZER TERMÉKEK

Ha megengedheti magának, hogy teljesen újratervezze zuhanyzóját, a Grohtherm Concealed termosztátok a GROHE fejzuhannyal kombinálva egyedülálló lehetőségeket kínálnak.

Thermostats

FALSÍKON KÍVÜLI ZUHANYRENDSZER TERMÉKEK

A GROHE falsíkon kívüli zuhanyrendszerei segítségével könnyebben valóra válthatja terveit, mint hinné. Hihetetlen, hogy mennyire egyszerűen eljuthat a tervezéstől a zuhanyzás élvezetéig.

KÉZIZUHANYOK ÉS ZUHANYSZETTEK

Kézizuhany-kollekciónk a díjnyertes formatervezést ötvözi a legmodernebb technológiával és a legkiválóbb anyagokkal. A GROHE EcoJoy zuhanyok jól példázzák elkötelezettségünket a környezet védelme iránt, és napi szintű víztakarékosságra ösztönöznek.

Számolja ki, hogy mennyit takarít meg.

Takarékoskodjon a vízzel és az energiával a GROHE termosztátok segítségével.

Víz- és energiafogyasztás-kalkulátorunk azonnal megmutatja, hogy mennyit takaríthat meg a GROHE EcoButtonnal és a GROHE Turbostattal ellátott GROHE termosztát jóvoltából. Néhány kattintás után már láthatja, hogy egy év alatt mennyi költséget és energiát takaríthat meg.

A víz- és energiamegtakarítás kiszámításának indítása

GROHE ZUHANYOK, A VÍZSZÓRÁS

ÉLVEZZE A VÁLTOZATOSSÁGOT – FELFRISSÜLÉS VAGY RELAXÁCIÓ?

Egyedi kialakításának köszönhetően a rendszer minden szórófejhez ugyanakkora mennyiségű vizet juttat el, ami egyenletes vízszórást eredményez. Bármilyen jellegű zuhanysugárhoz is van hangulata éppen – legyen az Normal (Normál), Champagne (Pezsgő), Pure (Tiszta), Jet (Sugaras), Rain (Eső) vagy Massage (Masszázs) –, garantáljuk, hogy fantasztikus élményben lesz része! Az új vízszórási módozatok – a GROHE PureRain, a GROHE Bokoma és az ActiveRain zuhanysugár – csak a legújabb példák arra, hogy milyen áttörést hoz a GROHE DreamSpray technológia.

RAIN VÍZSZÓRÁS

RAIN VÍZSZÓRÁS

Széles szórás, valódi luxus, amely lágyan, gyengéden kényezteti a bőrt. A meleg nyári záport idéző zuhanysugár teljesen és egyenletesen öntözi a testet.

PURERAIN VÍZSZÓRÁS

PURERAIN VÍZSZÓRÁS

Az új, továbbfejlesztett Rain zuhanysugár nagyobb és lágyabb vízcseppekkel, hogy a zuhanyzás még fényűzőbb élmény legyen.

ACTIVERAIN VÍZSZÓRÁS

ACTIVERAIN VÍZSZÓRÁS

Ez az újdonságnak számító zuhanysugár éppúgy alkalmas a feszült izmok ellazítására, mint a sampon alapos kiöblítésére a hajból.

SMARTRAIN VÍZSZÓRÁS

SMARTRAIN VÍZSZÓRÁS

Az eredeti Rain zuhanysugár minden jellemzőjét és előnyét biztosítja csökkentett vízáramlás mellett. Olyan okos szórásmód, amely kisebb vízfogyasztás mellett kínálja a zuhanyozás teljes élményét.

JET VÍZSZÓRÁS

JET VÍZSZÓRÁS

Koncentrált körkörös vízsugár, amely frissítően zúdul alá. Ideális a bőr felfrissítésére, és olyankor is, ha csak ki akarjuk tisztítani a fürdőkádat vagy a zuhanyt.

PURE VÍZSZÓRÁS

PURE VÍZSZÓRÁS

Pure, azaz tiszta – a név mindent elárul. Tiszta, lágy vízsugár, amely úgy tör elő a zuhanyfej közepéből, akár egy üde, hegyi forrás.

WATERFALL VÍZSZÓRÁS

WATERFALL VÍZSZÓRÁS

Az extra széles víztölcsér egy vízesés érzéki örömét nyújtja a fürdőszobában.

DRIZZLE VÍZSZÓRÁS

DRIZZLE VÍZSZÓRÁS

Revitalizáló, hűvös vízpára – akár egy friss, tengeri szellő.

MASSAGE VÍZSZÓRÁS

MASSAGE VÍZSZÓRÁS

Pulzáló vízszórás a frissítő masszázs élményért. Különleges, élénkítő hatású, teljes testmasszázst nyújt.

TRIOMASSAGE VÍZSZÓRÁS

TRIOMASSAGE VÍZSZÓRÁS

A népszerű Bokoma és a két Massage szórás kombinációjából álló megoldás egyetlen zuhanysugárral nyújt fej- és vállmasszázst.

BOKOMA VÍZSZÓRÁS

BOKOMA VÍZSZÓRÁS

A nyolc dinamikus szórófej a felszabadult „légzés” érzetét kelti, és ugyanúgy oldja a feszültséget, mint az ujjheggyel végzett masszázs.

CHAMPAGNE VÍZSZÓRÁS

CHAMPAGNE VÍZSZÓRÁS

A vízcseppek a hozzájuk kevert levegőnek köszönhetően nagyobbak és lágyabbak. A hozzáadott levegőnek köszönhetően ez az élvezetes, gyengéd vízszórási módozat kevesebb vizet igényel.