ÚJ DIVATSZÍN
GROHE PHANTOM BLACK

Bemutatószalon keresése

PHANTOM BLACK FÜRDŐSZOBA-SZERELVÉNYEK

Bemutatjuk az új GROHE Phantom Blacket: lenyűgöző színvilága kifinomult eleganciát visz a fürdőszobába. A mélységi kőzetek textúrája által ihletett GROHE Phantom Black árnyalat elegáns, sötét felületével utánozhatatlanul érzéki hangulatot teremt a luxuskivitelű, kifinomult stílusú fürdőszobára vágyóknak. Lenyűgözően matt, ellenálló bevonata ideális a fürdőszobai térben. Ikonikus fürdőszobai dizájn és praktikus kialakítás találkozása. A GROHE Phantom Black a megszokottól eltérő, merész stílust visz a fürdőszobába, arra csábítva, hogy elmerüljünk az időtlen szépség sötét eleganciájú világában.

TELJES KÖRŰ FÜRDŐSZOBAI MEGOLDÁSOK GROHE PHANTOM BLACK STÍLUSBAN

A GROHE Phantom Black választékban mindent megtalál ahhoz, hogy a teljes fürdőszobában ezt a különleges színvilágot teremtse meg. A GROHE Phantom Black nyomólap, zuhany, fürdőszobai kiegészítők és csaptelepek harmonikusan összeillenek egymással, esztétikus fürdőszobabelsőt hozva létre, amely eleganciát és kifinomultságot sugároz magából. De a GROHE Phantom Blacket más színvilágú termékekkel is kombinálhatja, hogy a saját ízlésének leginkább megfelelő, egyedi stílust alakítson ki a fürdőszobában. Dinamikus, izgalmasan új esztétikájú teret hozhatunk létre, ha olyan elemeket is alkalmazunk a Phantom Black mellett, amelyek színe kontrasztban áll vele – ilyen a króm, a szálcsiszolt nikkel, vagy a fehér kerámia. A termékcsalád sokoldalúsága hatalmas tered enged a kreativitásnak, így mindenki az egyéni stílusának, ízlésének megfelelő fürdőszobát állíthatja össze.

VARÁZSOLJA ÚJJÁ FÜRDŐSZOBÁJÁT!

Varázsolja újjá fürdőszobáját a GROHE Phantom Black lenyűgöző stílusában! A GROHE fekete fürdőszobai csaptelepek széles választékát kínálja, mosdókhoz, kádakhoz és bidékhez egyaránt. Természetesen talál nálunk hozzájuk illő, Phantom Black színárnyalatú zuhanyokat és nyomólapokat – az egységes stílust pedig tegye teljessé Grohe Phantom Black kiegészítőkkel!A sima, fekete felület és az elegáns és kifinomult vonalvezetés találkozása lenyűgöző hatást kelt, amely ráadásul bármilyen stílusú fürdőszobával harmonizál.

Phantom Black fürdőszobai termékek
Phantom Black keverőcsap
Phantom Black zuhany
Phantom Black nyomólap

GROHE PHANTOM BLACK – ÚJ MINŐSÉG A BEVONATOK TERÉN

Az új bevonat kiemelkedően tartós és karcolásálló – új minőség a fekete árnyalatban. Az esztétikus megjelenés és a funkció tökéletes elegyét megvalósító GROHE Phantom Black jól példázza elkötelezettségünket a minőségi termékek iránt. Tapasztalja meg Ön is a GROHE Phantom Black fürdőszobai felszerelések tartós szépségét és megbízhatóságát: kimagasló kényelmi funkciókkal ellátott termékeink egészen új szintre emelik a fürdőszoba nyújtotta élményt.

A TERMÉK FŐBB ELŐNYEINEK ÖSSZEFOGLALÁSA

  • Lakktechnológiás felületkezelés
  • A GROHE egyéb fekete termékváltozataihoz képest ellenállóbb a korrózióval, a fakulással és a karcolásokkal szemben
  • Ellenállóbb az ujjlenyomatokkal szemben a matt fekete porfesték-bevonatoknál
  • Kiemelkedően matt és sima felület

FEKETE SZERELVÉNYEK – MINŐSÉGI FELÜLET, IKONIKUS VONALVEZETÉS

Akár egységes GROHE Phantom Black stílust szeretne, akár egyéb színvilágú elemekkel kombinálná, a GROHE szabad kezet ad és lehetőségek széles választékát ahhoz, hogy Ön a saját ízlésének leginkább megfelelő fürdőszobát rendezhesse be. A GROHE Phantom Black fürdőszobai szerelvények kivételes kidolgozása és kivitele merész és lenyűgöző stílust visz a fürdőszobába. Emellett öt év garanciát is kínálunk, így Ön teljesen nyugodt lehet a vásárolt termék felől. Fedezze fel termékeinket, és állítson össze olyan fürdőszobát, amely luxus és stílus szempontjából messzemenően megfelel igényeinek!

Ismerjen meg több színváltozatot is
Phantom black Fürdőszoba
Phantom black Csaptelep
Phantom black Zuhany
Phantom black Termosztát
Phantom black Nyomólap

FEDEZZE FEL
A TERMÉKEINKET

A LEGKÖZELEBBI BEMUTATÓTEREM KERESÉSE

Vegye fel még ma a kapcsolatot a GROHE-márka bemutatótermével, ahol egyéni igényeinek megfelelő segítséget és tanácsadást kaphat.

Bemutatószalon keresése

FEDEZZE FEL TERMÉKVÁLASZTÉKUNK EGYÉB TAGJAIT IS!

Fedezze fel a GROHE teljeskörű fürdőszobai és konyhai megoldásainak széles kínálatát! Kád-, zuhany- kerámiatermékeinkből, nyomólapjainkból és konyhai kollekcióinkból összeállíthatja az ízlésének mindenben megfelelő megoldást.

Fürdőszoba

Zuhany

WC

Kitchen